Holcim România: Mădălina Gogorici preia noua funcție de Manager Securitate și Sănătate în Muncă

Din august, Mădălina Gogorici s-a alăturat Holcim România și a preluat funcția de Manager Național de Securitate și Sănătate în Muncă, o poziție nou înființată în cadrul companiei.

Cu o experiență de 20 de ani în domeniul industrial, Mădălina Gogorici coordonează implementarea programului de management în ceea ce privește sănătatea și securitatea și activitățile de profil în fabricile și locațiile Holcim România, pentru circa 800 de angajați.

Este absolventă a Facultății de Chimie, din cadrul Universității București, licențiată în Biochimie, și deține o diplomă de masterat în Ecologie și Dezvoltare Sustenabilă. A deținut diferite funcții de manager de sănătate, siguranță și mediu, în companii din industria de petrol și gaze. „Îmi propun să contribui la dezvoltarea unei culturi armonioase, bazate pe înțelegerea profundă și personală a faptului că siguranța în muncă este o alegere și o acțiune individuală, făcută în fiecare moment, atât la lucru cât și acasă”, declară Mădălina Gogorici.

DESPRE HOLCIM

Activează de peste 20 de ani în sectorul materialelor de construcții din România. Deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 14 staţii ecologice de betoane, trei staţii de agregate, două staţii de lianţi speciali şi trei terminale de ciment, în Bucureşti, Turda și Roman. Compania este membră a grupului LafargeHolcim, care s-a născut în urma fuziunii între egali dintre Lafarge și Holcim, în 2015.

Liliana Bica (Adient): „Candidatul e o poveste frumoasă, care începe cu banalul CV, cu emoții și cu așteptări”

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close