Honeywell are un nou președinte pentru Europa Centrală și de Est

Ronald Binkofski este un lider de business cu peste 25 de ani de experiență în managementul afacerilor și transformării digitale.

În noua sa poziție, Ronald Binkofski va coordona, de la Varșovia, strategia de dezvoltare a Honeywell în Europa Centrală și de Est, pentru a asigura accesul clienților din regiune la cele mai noi tehnologii conectate, care îmbunătățesc siguranța, securitatea, eficiența și productivitatea, pentru un număr mare de industrii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Înainte de a se alătura companiei Honeywell, noul președinte a condus operațiunile Microsoft în Europa Centrală și de Est, din poziția de director general pentru Polonia și România, după ce a petrecut nouă ani în cadrul companiei Software AG, Germania. În noul său rol, va supraveghea activitățile Honeywell într-o regiune în care lucrează 11.000 de angajați, în circa 30 de sedii din Polonia, România, Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria și Serbia.

Ronald Binkofski deține un masterat în matematică aplicată de la Universitatea Jagielloniana din Cracovia și a absolvit programul avansat de management al INSEAD, Fontainebleau, Franța. „Europa Centrală și de Est se află într-o perioadă de dezvoltare economică susținută, cu investiții semnificative în infrastructura cu cerințe speciale de securitate, transport, energie, apărare, eCommerce și orașe inteligente. Ca lider în tehnologiile IoT industriale, conectate, Honeywell are capacitatea de a furniza siguranța, securitatea, productivitatea și eficiența energetică, în toate aceste sectoare. Este un moment excelent pentru Honeywell de a-și consolida prezența, deja bine stabilită, în Europa Centrală și de Est, și de a oferi tehnologiile de vârf în avantajul clienților și consumatorilor finali”, declară Ronald Binkofski.

Tehnologiile Honeywell combină produse hardware cu soluții software avansate și analiză de date. Multe dintre aceste soluții sunt concepute și proiectate în Europa Centrală și de Est. Operațiunile regionale acoperă toate cele patru sectoare de business ale companiei – produse și servicii aerospațiale, tehnologii de control pentru clădiri, locuințe și spații industriale, precum și materiale avansate – și includ vânzări, asistență pentru clienți, zonă administrativă, producție și cercetare.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close