Hotelul Radisson Blu Bucharest are un nou Executive Chef

Nicolai Schleifer a fost numit în funcția de Executive Chef pentru hotelurile Radisson Blu Hotel Bucharest și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence.

Născut în Germania, Executive Chef Schleifer a fost întotdeauna fascinat de arta culinară, care ulterior i-a definit și cariera. Are o experiență de 20 de ani în industria hotelieră și a restaurantelor, în țări precum Germania, Malta, Tanzania, Egipt sau Emiratele Arabe Unite. „Suntem încântați să-l avem pe Executive Chef Nicolai Schleifer ca parte a echipei noastre. El aduce cu sine o combinație incredibilă de experiență pe termen lung, realizări și viziuni de anvergură. Sunt sigur că împreună vom continua să fim un trendsetter în artele culinare din industria hotelieră românească”, explică Markus Kraus, directorul general al Radisson Blu și Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucharest.

Executive Chef Schleifer deține o diplomă de licență în managementul hotelier și un master în arte culinare, specializare pe domeniul ospitalității/turismului, în managementul hotelurilor și restaurantelor, cu accent pe arta culinară. În ultimii 20 de ani, a lucrat în hoteluri precum Danat Al Ain Resort/Al Ain, Kempinski Hotel Ajman (UAE), Kempinski Sân Lawrenz-Gozo (Malta), Kilimanjaro Hotel Kempinski-Dar es Salaam (Tanzania) și Kempinski Hotel Airport München (Germania).

Pe lângă educația și experiența sa, Nicolai Schleifer a fost implicat și în servicii de voluntariat. Este membru al comisiei de examinare din cadrul Camerei de Industrie și Comerț (IHK) München și Oberbayern. „Aștept cu nerăbdare să încep acest nou capitol al călătoriei mele culinare. Sunt bucuros că abilitățile mele vor fi folosite  într-o astfel de locație extraordinară și sunt încântat să lucrez în cel mai mare hotel din București, împreună cu o echipă puternică și experimentată”, spune Executive Chef Nicolai Schleifer.

Unul dintre preparatele sale preferate este Beer Marinated Pork Tenderloin with Rye Spaetzle, beer pickled vegetables and mustard jus (Porc tenderloin marinat în bere, cu rye spaetzle, legume murate în bere și sos de muștar).  Pregătit cu carne de porc Mangaliza, acest fel de mâncare satisface chiar și cele mai exigente gusturi.

DESPRE RADISSON BLU HOTEL BUCHAREST

Situat în centrul orașului, include 487 de camere, de la camere standard sau  business până la apartamente de cinci stele. Printre noutățile aceste toamne, Radisson Blu Hotel Bucharest continuă tradiția organizării evenimentului Blu Autumn Fest, care evocă starea de spirit bavareză a evenimentului original, Oktoberfest. Vor fi prezentate mâncăruri autentice și muzică live tradițională, în grădina în aer liber a hotelului. Ediția a IX-a va avea loc între 18 și 23 septembrie. Prețul este de 130 de lei pe persoană și include taxa de intrare și bufet.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close