Hotelul Roman Plaza are o nouă echipă de management

Partea operaţională a Hotelului Roman Plaza a fost preluată de o echipă formată din profesionişti cu o mare experienţă în domeniul ospitalităţii.

Chef Henrik Sebok (foto) va superviza partea culinară a hotelului și va oferi o altă calitate evenimentelor sociale ce vor fi găzduite de hotel. De origine canadiană, cu o experienţă de peste 30 de ani în gastronomie, Henrik Sebok a fost, timp de 14 ani, Executive Chef la hotelul Howard Johnson Grand Plaza din București, devenit ulterior Sheraton. Înainte de a veni în România, a lucrat ca Executive Chef şi Executive Sous-Chef în restaurante independente de fine dining, dar şi în lanţuri hoteliere sau de restaurante: Château Cartier Sheraton Hotel and Club de Golf în Aymler, Quebec, Canada, Il Pescatore Restaurant (Fine Dining 5Diamond) în Ottawa, Canada, The Linderhof Restaurants and Catering.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Henrik Sebok este primul chef care a introdus conceptul de live cooking în Bucureşti, în 2004, precum şi conceptul de floating buffet (bufet unde preparatele plutesc pe apă, în reflexii colorate şi fum de gheaţă carbonică). A fost invitat pentru demonstraţii în cadrul emisiunii Master Chef, iar în ultima vreme a fost implicat în jurizările finale ale emisiunii Chefi la cuţite.

Alecsandru Blându, noul manager general al hotelului din Roman, are o experienţă de nouă ani în domeniul hotelăriei. A făcut parte din echipele de vânzări ale hotelurilor Clermont din Covasna şi Kronwell din Braşov. Între 2014 şi 2017, a fost Events Manager la Ana Hotels Sport – Poiana Braşov, iar între mai şi octombrie 2017 a fost opening General Manager al hotelului Concorde Old Bucharest.

Alţi doi membri cu experienţă ai echipei de management sunt Alin Şindrilaru (consultant şi colaborator în proiecte punctuale pe probleme operaţionale, cu 26 de ani de experienţă în hotelărie, fost General Manager în mai multe hoteluri, printre care Central Plaza Piatra Neamţ, Rozmarin Predeal, Clermont Covasna) și Andreea Burlacu (șapte ani de experienţă în Housekeeping, la Rome Cavalieri Waldorf Astoria Colection & Resorts din Roma; s-a întors în România în 2017 și a pus bazele standardelor de housekeeping la hoteluri precum Concorde Old Bucharest şi hotel Lafayette).

„Pentru 2018, ţinta noastră este să ridicăm gradul de ocupare a hotelului cu 10-12 la sută. Ne vor sprijini atât colaborarea cu agenţiile de turism, cât şi noua strategie de vânzări online, în cadrul căreia vom colabora cu wholesalers precum Travco sau Hotelbeds. Un target important pentru noi este deschiderea centrului logistic Lidl în Roman. Noi vom asigura atât servicii corporate, pentru personal, dar şi pentru partenerii care vor lucra acolo. Colaborăm foarte bine şi cu Kaufland, pe partea de corporate”, declară Alecsandru Blându.

Hotelul Roman Plaza este situat chiar în centrul oraşului Roman, pe Bd. Roman-Muşat, pe artera principală de circulaţie a Moldovei şi la intersecţia cu cele mai importante oraşe: Iaşi, Bacău, Suceava, Piatra Neamţ. Principalele ţări de unde vin clienţii săi sunt, după România, Italia, Republica Moldova şi Polonia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close