Hotelurile Radisson din București au un nou șef

Radisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri hoteliere din lume, cu un portofoliu ce include opt branduri distincte și peste 1.400 de hoteluri, l-a numit pe Marco Eichhorn în funcția de director general pentru Radisson Blu (487 de camere) și Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence (210 camere).

Marco Eichhorn are o experiență de peste 20 de ani în industria hotelieră. Până de curând director general la Soho House Istanbul, el se întoarce la Radisson Hotel Group după un an și două luni. Activitatea sa în cadrul grupului a început în 1997, la Radisson Blu Hotel din Hamburg, iar apoi a avut diverse funcții în hoteluri Radisson Hotel Group din Marea Britanie, Africa de Sud și Croația. „Piața dintr-un oraș în plină dezvoltare, ca Bucureștiul, este cu siguranță extrem de animată, și exact acest lucru o face atât de incitantă. Voi aduce experiența mea de pe diferite piețe și cele mai bune practici în noua funcție”, promite Marco Eichhorn.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2013, el a fost numit pentru prima dată în funcția de director general la Astrakhan, Rusia, și apoi la o stațiune rusă de pe litoralul Mării Negre și la Radisson Resort & Residences Moscow Zavidovo. De asemenea, a condus echipa de la Radisson Blu Hotel Belorusskaya, Moscova, până în august 2017.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close