HR Club: 26 de companii „candidează” la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane

Ediţia cu numărul 10 a Galei Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane HR Club, programată pe 4 aprilie, la Athénée  Palace Hilton, în Bucureşti, este unul dintre cele mai prestigioase evenimente de resurse umane ale anului și singurul în cadrul căruia este recunoscută şi premiată excelenţa în resurse umane şi managementul oamenilor.

Anul acesta, 26 de companii au depus 46 de candidaturi, dintre care 38 la cele patru categorii de Proiecte de Resurse Umane: Recrutare şi Selecţie, Managementul Performanţei şi al Recompensării, Formarea şi Dezvoltarea Oamenilor şi Strategie de Resurse Umane. Ultima categorie,  ce include proiecte de HR – partener strategic, employer branding, engagement, design organizaţional, schimbare culturală, dialog social etc. -, a avut cele mai multe înscrieri și reflectă tendinţele şi preocupările actuale de pe piaţa muncii. Celelalte opt candidaturi au fost depuse la secţiunea de Management General, unde se vor acorda premii pentru Managerul anului şi pentru Echipa CEO-HR a anului (separat pentru companii cu mai puţin de 499 de angajaţi şi companii cu peste 500 de angajaţi). Lista completă a companiilor candidate şi descrierile proiectelor pot fi consulte pe pagina evenimentului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Proiectele înscrise în competiţie vor fi analizate de un juriu de profesionişti în resurse umane, format din membri seniori ai HR Club, specialişti de renume. Preşedinte este Franz Weiler, CEO UNIQA Asigurări. În etapa finală, juriul va fi format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori care nu vor avea proiecte înscrise în competiţie.

Premiul special Developing Trustworthy Leaders Award va fi acordat de invitatul internaţional al Galei, Gianpiero Petriglieri, profesor de Comportament Organizaţional la INSEAD, inclus în cea mai recentă ediţie a topului Thinkers50 al celor mai influenţi gânditori de management ai lumii. El va susţine, în aceeaşi zi, şi un Master Class, cu tema „Competence is not enough: Developing Trustworthy Leaders in the Age of Nomadic Professionalism”.

Gala HR Club de anul acesta va continua o iniţiativă apreciată anul trecut, prin care tinerii Generaţiei Z vor oferi un premiu special angajatorilor. Juriul Generaţiei Z va fi format din cinci liceeni care s-au remarcat prin activităţi extraşcolare, abilităţi de leadership şi interes faţă de zona organizaţională.

Cele mai valoroase proiecte de resurse umane desemnate în cadrul Galei Premiilor de Excelenţă HR Club vor apărea în ediţia a 9-a a Manualului de Bune Practici în Managementul Resurselor Umane, un volum ce conţine detalierea celor mai apreciate proiecte de către juriul Galei. Cea mai recentă ediţie a Manualului cuprinde 24 de studii de caz, proiecte înscrise în competiţia anului 2017.

Câştigătorii ediţiei 2017 a Galei la secţiunile din cadrul categoriei „Proiecte de Resurse Umane” au fost companiile Sykes Enterprises Eastern Europe, Arval Service Lease, Zoppas Industries, Generali Asigurare Reasigurare, HP Inc., Vodafone, Carrefour, Orange, UNIQA Asigurări, TenarisSilcotub şi ArcelorMittal Galaţi. La secţiunile categoriei „Management General” au câştigat Valentin Coroiu (director naţional de vânzări UNIQA), Florin Godean şi Roxana Andrei (Adecco Resurse Umane), Franz Weiler şi Cristina Anculescu (UNIQA).

DESPRE HR CLUB

Înfiinţată în 2004, este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Misiunea sa este de a încuraja dezvoltarea resurselor umane, prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. HR Club are peste 450 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. HR Club este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM), al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA) şi al Consiliului Economic şi Social (CES). Este una dintre cele 15 organizaţii reprezentative ale societăţii civile.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close