HR Club a premiat „crema” specialiștilor în resurse umane

Nouă premii la categoriile de proiecte de resurse umane, trei la categoriile de management general şi patru premii speciale au fost oferite la a noua ediţie a Galei HR Club.

La categoria „Recrutare şi Selecţie”, premiul a fost câştigat de compania Sykes Enterprises Eastern Europe. La categoria „Formare şi Dezvoltare” s-au impus Generali România Asigurare Reasigurare, HP Inc. şi Vodafone. La categoria „Managementul Performanţei şi al Recompensării”, au fost premiate Arval Service Lease şi Zoppas Industries, iar la categoria „Strategie de Resurse Umane” au câştigat proiecte derulate de Carrefour, Orange şi UNIQA.

Managerul anului a fost desemnat Valentin Coroiu, director naţional Vânzări Canal Exclusive, UNIQA. La următoarele două categorii, au fost premiate performanţa şi colaborarea eficientă între managerul general şi managerul de resurse umane. „Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai puţin de 499 angajaţi” este formată din Florin Godean – Roxana Andrei (Adecco Resurse Umane), iar „Echipa CEO – HR a anului – companii cu mai mult de 500 angajaţi” este tandemul Franz Weiler – Cristina Anculescu (UNIQA).

Juriul a acordat un premiu special companiei Tenaris Silcotub pentru proiectul Employee wellbeing beyond ROI. Premiul a fost oferit „pentru raritate şi curajul de a-l face, în pofida distanţei faţă de priorităţile imediate de business”. Noul juriu al Generaţiei Z a desemnat şi el doi câştigători. Primul premiu a mers către echipa „care a pus accent pe comunitate, pe implicarea şi formarea tinerilor, înainte de a intra pe piaţa muncii” – ArcelorMittal Galaţi, cu proiectul Şcoala de Ucenici ArcelorMittal Galaţi. „Pentru networking şi sharing-ul de experienţă şi mai ales pentru că a creat un spaţiu virtual în care valorile companiei sunt promovate”, al doilea premiu a mers către HP Inc. cu proiectul Brain Candy – Learning just got sweeter.

Premiul preşedintelui de onoare al juriului, Lynda Gratton Award of Future – Proofing HR a mers în acest an către proiectul UNIQA România: Ready for the Future – A transformation journey of UNIQA România – un proiect de „revoluţie organizaţională”, implementat de o echipă ce are capacitatea de a anticipa foarte bine transformările din industria de asigurări. Lista completă a câştigătorilor şi finaliştilor se găseşte pe site-ul HR Club. Ca în fiecare an, proiectele câştigătoare şi cele finaliste se vor regăsi în cadrul unui Manual de Bune Practici, redactat anual de HR Club, pentru a prezenta şi promova bunele practici în industria de resurse umane din România.

Aproape 300 de specialişti de resurse umane, antreprenori şi manageri din companii din România au asistat la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane, organizată de HR Club. Dintre cele 35 companii înscrise, 12 au plecat acasă cu premii. Proiectele înscrise la cele șapte categorii au trecut prin trei etape de jurizare. Proiectele au fost evaluate de un juriu de specialişti format din membrii seniori ai HR Club, profesioniști de renume şi de un juriu format din reprezentanţi ai mediului de afaceri, manageri generali şi antreprenori, care au ales câştigătorii din lista scurtă furnizată de juriul de specialişti.

DESPRE HR CLUB

Înfiinţată în 2004, este asociaţia profesioniştilor în resurse umane din România. Misiunea sa este aceea de a încuraja dezvoltarea resurselor umane, prin sprijinirea şi promovarea celor mai bune practici în domeniu. HR Club are peste 400 de membri, din peste 300 de organizaţii ce activează în principalele industrii din România. Este membru al Asociaţiei Europene pentru Managementul Oamenilor (EAPM) şi al Federaţiei Mondiale a Asociaţiilor din Domeniul Managementului Oamenilor (WFPMA).

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close