Huawei Consumer Business Group România are un nou Country Manager

Zachary Jianglinchao este noul Country Manager Huawei Consumer Business Group Romania, producătorul de smartphone-uri care ocupă locul 2 pe piața locală, în ceea ce privește cota de piață.

Angajat al Huawei de peste zece ani, Zachary Jianglinchao a fost, timp de doi ani, Product Manager la sediul companiei din Shenzhen, China, iar între 2015 și 2017 a fost Country Manager în Mexic. „Sunt încântat că am ocazia să lucrez cu români, pentru români, despre care am auzit multe lucruri bune, mai ales că România este țara cu cea mai mare creștere și potențialul cel mai mare de dezvoltare economică din UE. Pe parcursul activității mele aici, îmi doresc să contribui, alături de echipa mea, ca românii să înțeleagă în număr tot mai mare că Huawei este liderul pieței în tehnologie și inovație și că depunem toate eforturile pentru a le oferi clienților săi atât produse, cât și servicii peste așteptări”, declară Zachary Jianglinchao.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Strategia pentru 2018 a noului Country Manager Huawei Consumer Business Group România include consolidarea prezenței pe piață a brandului de smartphone-uri, prin campanii de comunicare integrate, dar și printr-o atenție sporită acordată clienților existenți, prin serviciile de after-sales, mai ales că Huawei are, din noiembrie 2017, un centru de service modern, adaptat tendințelor internaționale, Huawei Customer Service Center.

Zachary Jianglinchao îl înlocuiește pe Fred Wangfei. După trei ani în România, acesta va ocupa aceeași poziție pentru subsidiara din Austria. „Pentru mine, România a reprezentat o experiență minunată: mă consider norocos că am lucrat pe o piață atât de competitivă și că am reușit să ating obiectivele stabilite alături de echipa locală. Acum mă așteaptă o nouă provocare, de care sunt entuziasmat, însă știu sigur că voi lăsa business-ul Huawei Consumer din România pe mâini bune: Zachary este un profesionist desăvârșit și un lider de business cu viziune, așa că are toate șansele să ducă Huawei pe locul 1 pe plan local”, afirmă fostul Country Manager Huawei Consumer Business România.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close