Ianuarie – cea mai bună lună pentru cumpărat vacanțe; Prețuri cu până la 60 la sută mai mici, pentru bilete de avion și city break-uri

Conform unei analize Vola.ro, ianuarie este cea mai bună lună din an pentru achiziționarea unui bilet de avion sau a unui city break. Indiferent de perioada de călătorie dorită, prețul mediu la city break-uri este cu până la 60 la sută mai mic dacă vacanța este achiziționată în ianuarie (indiferent de perioada de călătorie) și cu până la 50 la sută mai mic pentru bilete de avion.

Prețurile încep de la 16 euro/persoană, pentru un bilet de avion spre o destinație europeană populară, și de la 109 euro/persoană pentru un city break de trei zile. Toate prețurile includ taxele de aeroport. Cele mai bune oferte pentru luna ianuarie pot fi găsite aici.

Cei mai mulți români își fac planurile de călătorie din prima lună a anului

În ianuarie 2017, Vola.ro a vândut cu până la 50 la sută mai multe city break-uri și bilete de avion decât în a doua cea mai bună lună din an, martie. După trendul primelor zile din an, consultanții Vola.ro estimează că, și în acest an, ianuarie își va păstra titlul de cea mai bună lună din an pentru cumpărat vacanțe. În prima zi din acest an au fost înregistrate cu 25 la sută mai multe rezervări decât în 1 ianuarie 2017.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Pe lângă prețurile organic mai mici în ianuarie, atât la bilete de avion cât și la cazare, în prima jumătate a lunii, majoritatea marilor companii aeriene au reduceri consistente la bilete de avion (de până la 40-50 la sută). În plus, anul acesta, echipa Vola.ro a gândit și o promoție, intitulată Ieftinuarie, care să aducă în fața turiștilor români cele mai bune prețuri la bilete de avion și cele mai bune combinații de vacanțe. Reducerile totale depășesc 50 la sută pentru bilete de avion și 60 la sută pentru city break-uri”, declară Matei Psatta, Marketing Manager Vola.ro.

Bilete de avion spre Europa, de la 16 euro/zbor dus-întors

Cele mai populare destinații europene la achiziția biletelor de avion, în ianuarie 2017, au fost Londra, Roma, Bruxelles, Madrid și Milano. Cel mai ieftin bilet de avion cumpărat în ianuarie 2017 a fost un bilet de avion pe ruta Milano-Timișoara (doar dus), care a costat trei euro. Cele mai solicitate destinații exotice au fost Dubai, Bangkok, Hong Kong, Bali și Singapore.

Anul acesta, trendul destinațiilor solicitate se păstrează, iar prețurile încep de la 16 euro de persoană, dus-întors (taxe de aeroport incluse), pentru un bilet de avion spre Bruxelles (cu până la 50 la sută mai ieftin față de restul anului), de la 17 euro pentru un bilet de avion spre Roma (50 la sută mai ieftin) și de la 20 euro pentru un bilet de avion spre Londra (30 la sută mai ieftin).

Câteva rute de urmărit: 

  • Timișoara-Frankfurt, de la 16 euro (25 la sută mai mici față de restul anului);
  • Cluj-Napoca-Stockholm, de la 17 euro (30 la sută mai mici față de restul anului);
  • Oradea-Barcelona, de la 20 euro (30 la sută mai mici față de restul anului);
  • Craiova-Valencia, de la 20 euro (30 la sută mai mici față de restul anului).

Vacanțe cu bilet de avion și cazare inclusă, de la 109 euro/persoană

În ceea ce privește pachetele de city break ce includ biletul de avion și cazarea pentru două sau trei nopți, la hoteluri de trei sau patru stele, prețurile sunt cu până la 60 la sută mai mici decât în restul anului. Spre exemplu, un city break la Roma, achiziționat până pe 31 ianuarie, costă de la 119 euro/persoană (cu până la 60 la sută mai puțin decât în restul anului), la Bruxelles de la 109 euro/persoană (cu până la 60 la sută mai puțin decât în restul anului), Milano de la 119 euro/persoană (60 la sută mai puțin decât în restul anului) și Londra de la 129 euro/persoană (50 la sută mai puțin decât în restul anului). Alte pachete solicitate sunt Budapesta, de la 129 euro, Atena, de la 129 euro, Berlin, de la 159 euro, Larnaca, de la 149 euro. Prețurile sunt cu până la 50 la sută mai mici decât în restul anului.

DESPRE VOLA.RO

În 2017, Vola a fost desemnată, printr-un studiu Mercury Research, drept cea mai de încredere agenție de turism online din România. Compania a avut, încă de la înființare, o dinamică explozivă, atât ca cifră de afaceri, cât și ca număr de angajați și clienți. Deservește persoane fizice sau companii și oferă servicii complete de turism: suport pentru rezervarea biletelor de avion de linie și low-cost, rezervări hoteluri, city break-uri, vacanțe, pachete de turism intern, asigurări medicale de călătorie și servicii de rent-a-car. Este prima companie din România clasată pe primul loc, trei ani la rând, în topul Deloitte Technology Fast 50, în Europa Centrală. În 2015, Vola.ro a primit o investiție de cinci milioane de euro din partea 3TS Capital Partners, același fond care a mai investit în România în Elefant.ro, InternetCorp, Zoot și Vector Watch.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close