Iași: Angajații Antibiotice au fost Moș Crăciun pentru 70 de copii din centrele de plasament

Pentru al patrulea an consecutiv, Fundaţia Antibiotice “Ştiinţă şi suflet” a organizat campania “Dăruiește din suflet! Fii și tu Moș Crăciun!”.

Anul acesta, campania a fost adresată copiilor din patru centre de plasament din județul Iași: CSC Bogdana (comuna Bogdănești), Complexul de Servicii Veniamin Costache, Complexul de Servicii Bucium și Centrul de Plasament Ion Holban din Iași. Cu ajutorul îndrumătorilor din centrul de plasament sau de unii singuri, cei 70 de copii, cu vârste cuprinse între cinci şi 14 ani, au aşezat pe hârtie tot ce-şi doresc să primească de la Moşul. Scrisorile lor au ajuns apoi în mâinile mai multor angajaţi ai companiei Antibiotice, care şi-au asumat cu entuziasm rolul de “spiriduşi” ai Moşului, pentru a îndeplini dorințele copiilor.

Proveniți din medii defavorizate, fără familii sau cu membrii familiei plecați în alte părți ale lumii, copiii şi-au dorit lucruri simple – penare, ghiozdane, haine, ghetuțe, cărţi cu poveşti, păpuşi sau maşinuţe, banane, portocale şi dulciuri -, însă Moşul și spiridușii lui s-au străduit să le ofere mai mult de atât. “Această campanie, care ne-a făcut să ne reîntoarcem în timp, cu mintea şi sufletul, la vremea copilăriei. Mulțumim tuturor colegilor cu suflet mare, care s-au alăturat cu entuziasm demersului Fundaţiei şi au reuşit să aducă un dram de bucurie unor copii pentru care Moşul poate nu a venit niciodată până acum”, declară Ioana Tode, preşedintele Fundaţiei “Antibiotice-Ştiinţă şi Suflet”.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close