Iași: Austriecii de la SW Umwelttechnik inaugureazӑ a treia fabricӑ în România

Cea de-a treia fabrică SW Umwelttechnik din România, care-și deschide porțile în această lună, este poziționată la circa 90 kilometri de Iaşi, în Cristești, și va permite îmbunățirea gestionării clienților din zonă.

Odată cu deschiderea noii unități de producție, SW Umwelttechnik este reprezentată în România atât în nord-est (Cristești), cât și în vest (Timișoara) și sud (București), și asigură astfel o mai bună acoperire a pieței.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Prin inaugurarea fabricii din Cristești, reușim să ne consolidăm poziția pe piață și să reducem, în același timp, rutele de transport. Noua unitate de producţie asigură 30 de locuri de muncă. Valoarea dotării cu utilaje tehnice se apropie de trei milioane de euro. Inaugurarea noii unități de producţie reprezintă un nou pas în dezvoltarea propriei strategii de extindere a capacităților de producţie în România”, afirmă Klaus Einfalt (foto, stânga), membru în Consiliul de Administrație al SW Umwelttechnik.

Ȋn funcție de cerere, noua fabrică permite producția elementelor pentru construcțiile din domeniile Industrie şi Comerț, precum produse prefabricate pentru structuri, dar şi produse din categoria Canalizare, precum camine şi tuburi.

DESPRE SW UMWELTTECHNIK

SW Umwelttechnik Stoiser & Wolschner AG, fondată în 1910, sub forma unei întreprinderi familiale, dezvoltă și produce prefabricate din beton, destinate construirii și dezvoltării infrastructurii supra și subterane. Compania din landul austriac Carinthia activează de peste 25 ani în Ungaria și de 15 ani în România, și este listată la bursă din 1997.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close