Iași: Cel mai important Apple Premium Reseller deschide un magazin în Palas Mall

iSTYLE își inaugurează, în 26 august, cel de-al nouălea magazin, în centrul comercial Palas Mall, și își consolidează poziția de lider local al retailului dedicat produselor și soluțiilor Apple.

Magazinul are un spațiu de aproape 100 de metri pătrați și este situat într-o zonă ușor accesibilă, de la parterul complexului. Vizitatorii vor avea ocazia să descopere și să experimenteze gama completă de sisteme Mac, dispozitive iPhone, iPad, Apple Watch și Apple TV, și vor găsi accesorii de calitate premium, care întregesc ecosistemul Apple, inclusiv gadget-uri inteligente, pentru un stil de viață sănătos, accesorii pentru pasionați și profesioniști în fotografie, muzică și film, sisteme inteligente pentru controlul locuinței sau soluții audio-video performante.

În weekend, vizitatorii se vor bucura de prețuri speciale la produse din toate categoriile, precum MacBook Air 13-inch, la 3.999 lei, iPhone SE, la 1.299 lei, Apple Watch Series 1, de la 999 lei, și până la 25 la sută discount pentru accesorii premium. Ei pot participa la demonstrații ce implică cele mai noi produse Apple și pot câștiga premii instant, la achiziționarea acestora.

Servicii pentru clienți

iSTYLE Iași nu este un simplu spațiu comercial, ci și cel mai potrivit loc de a descoperi lumea Apple, cu ajutorul echipei de consultanți specializați. Clienții pot beneficia, în baza unei programări prealabile, de o gamă largă de servicii, precum configurarea inițială a dispozitivului achiziționat (iSTYLE Start), migrarea informațiilor de pe un computer sau dispozitiv existent (iSTYLE Switch), workshop-uri și cursuri de instruire (iSTYLE Learn) și sesiuni periodice, unu-la-unu, cu un expert Apple acreditat (iSTYLE One 2 One).

Opțiuni de finanțare

Pentru a facilita achiziționarea produselor, iSTYLE Iași oferă programe financiare, inclusiv reduceri și oferte speciale pentru clienții din domeniul educației (studenți, cadre didactice sau instituții), finanțare pentru persoane fizice, în parteneriat cu mai multe bănci, direct în magazine, inclusiv posibilitatea de a achiziționa produse cu plata în 24 de rate, fără dobândă, și soluții de leasing și închiriere a echipamentelor pentru persoane juridice. O facilitate utilă în cel mai important oraș de la granița răsăriteană a Uniunii Europene este implementarea sistemului Tax Free, ce permite restituirea TVA pentru cetățenii din afara UE. În plus, programul de buy-back le permite clienților schimbul rapid și convenabil al laptopului, telefonului sau tabletei actuale cu un produs Apple nou.

Pachete de asigurare

iSTYLE Iași pune la dispoziția clienților pachetele de asigurare și de extindere a garanție iCare și iCare+, unice pe piața din România, care acoperă prin asigurare riscurile de avarii accidentale și furt, precum și opțiunea de garanție extinsă, în cadrul unui singur pachet de servicii pentru care se poate opta în momentul achiziționării unui iPhone, iPad sau Mac portabil.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close