Iași: Universității de Medicină și Farmacie a obținut o finanțare europeană de peste 26 de milioane de lei

Proiectul „Recompartimentarea, modernizarea spațiilor de învățământ, cu păstrarea funcționalului existent”, destinat clădirii Asclepios din cadrul Universității de Medicină și Farmacie (UMF) „Grigore T. Popa” Iași, a fost admis la finanțare și este în faza de contractare.

Proiectul a obținut la evaluare 88 de puncte din 100 posibile. Valoarea sa totală este de 26.185.298 lei, din care 25.819.447,55 sunt cheltuieli eligibile. „Sper ca după semnarea contractului de finanțare să demarăm cât mai repede implementarea proiectului. Este o veste foarte bună pentru întreaga comunitate UMF că, în sfârșit, vom putea folosi clădirea pentru a asigura spații de învățământ de calitate pentru studenții universității”, declară rectorul UMF Iași, Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Proiectul „Recompartimentare, modernizare spaţii de învăţământ, cu păstrarea funcţionalului existent” este finanțat de Uniunea Europeană, pe axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale,  din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Obiectivul general al proiectului este „modernizarea infrastructurii educaţionale în cadrul UMF Iaşi, în condiţii de durabilitate şi incluziune socială”.

Scrisoarea unui medic către ministrul Sănătății: „Înainte să avem un examen de rezidențiat mai exigent, e nevoie de o curățenie generală în sistemul universitar”

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close