Idea::Bank are un nou vicepreședinte executiv

În luna mai, Gabriela Andrei a primit aviz favorabil, din partea Băncii Naționale a României, pentru ocuparea funcției de vicepreședinte executiv financiar.

Noul vicepreședinte executiv își va exercita atribuțiile alături de Mioara Popescu, președinte executiv, Simina Maria Băiașu, vicepreședinte executiv Operațiuni, Alin Daniel Fodoroiu, vicepreședinte executiv Business, și Levon Khanikyan, vicepreședinte executiv Risc.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Absolventă a Universității Politehnice București (1994) și a Academiei de Studii Economice București (1997), Gabriela Andrei are o experiență profesională de peste 23 de ani în domeniul financiar-bancar, în audit intern și management financiar-contabil. Înainte de a deține funcția de vicepreședinte executiv financiar, a fost director audit Idea::Bank. Este certificată CECCAR și CAFR, și formator acreditat Institutul Bancar Român.

„După trei ani de la lansarea brandului Idea::Bank în România, suntem în etapa în care echipa este pe deplin consolidată, iar dezvoltarea și adaptarea produselor și serviciilor la nevoile pieței locale au ajuns la un nivel de echilibru. Banca se orientează în principal către zona de retail și small business, cu preocupări solide în zonă de digital banking. Numirea unui nou membru în conducerea executivă, din rândul colegilor care au obținut rezultate profesionale remarcabile, confirmă politică de dezvoltare a resursei umane în cadrul băncii”, spune Mioara Popescu, președinte executiv Idea::Bank.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close