IKEA Group suplimentează cu un milion de lei fondul de pensii al angajaților din România

Retailerul suedez de mobilier și accesorii va aloca, în acest an, prin programul de loialitate TACK, o sumă suplimentară de 1.026.522,42 lei în fondul de pensii, pentru 548 angajați din România.

Toți angajații care au lucrat pentru IKEA Group cinci ani sau mai mult se califică pentru programul de loialitate Tack! – „Mulțumesc!” în suedeză -, prin care angajații IKEA Group pot primi o contribuție suplimentară la pensie, pe lângă pensia pe care o primesc deja. Tack! a fost lansat în 2013 și de atunci IKEA Group a oferit 509 milioane de euro la nivel global. „Credem în recompensarea loialității și în a ne arăta aprecierea pentru angajații care rămân alături de noi și continuă să muncească pentru succesul companiei. Angajații noștri știu cât de mult le apreciem experiența și implicarea”, declară Ștefan Vanoverbeke, Country Retail Manager IKEA South-East Europe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Fiecare angajat full-time primește aceeași sumă, indiferent de poziție sau nivel salarial, iar angajații part-time vor primi o sumă proporțională cu numărul de ore lucrate. Aceeași sumă este alocată tuturor angajaților care au lucrat la IKEA cel puțin un an financiar complet. Odată ce ei împlinesc cinci ani în companie, banii strânși sunt transferați în fondul lor de pensii. Apoi, fiecare plată anuală se transferă direct în fondurile lor de pensii.

În total, 548 angajați din România primesc câte 1.625,55 lei, în semn de apreciere a loialității lor. Finanțarea globală este împărțită între toate țările IKEA Group, pe baza proporției nivelului salarial și a remunerației angajaților part-time din fiecare țară. Plata este influențată de rezultatele totale ale IKEA Group din anul financiar precedent. Toți angajații IKEA Group fac parte din programul de performanță One IKEA Bonus. Prin atingerea obiectivelor financiare de pe fiecare piață, angajații pot primi un salariu suplimentar pe an.

Cu 355 de magazine în 29 de țări (la 31 august 2017), IKEA Group este lider mondial în comercializarea de mobilier și decorațiuni pentru acasă. Magazinul IKEA din zona comercială Băneasa este cel de-al 253 magazin, deschis în 21 martie 2007, ca franciză locală. În martie 2010, IKEA România a devenit parte a IKEA Group, în organizația IKEA South East Europe, care include și Croația, Slovenia și Serbia. În anul financiar 2017 (1 septembrie 2016-31 august 2017), magazinul din România a fost vizitat de 3,3 milioane de persoane, iar 7,5 milioane de vizitatori unici au vizitat site-ul companiei.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close