IKEA recrutează 350 de oameni pentru al doilea magazin din București

Pentru magazinul ce va fi deschis pe Bd. Pallady, IKEA are posturi disponibile în vânzări, design interior/ visual merchandising, relații clienți și servicii, case de marcat, mentenanță, logistică și depozitare, reaprovizionarea stocurilor, supravegherea zonei de joacă pentru copii și în serviciile aferente produselor alimentare (Restaurantul Clienților, Magazinul cu delicatese suedeze, Bistro și în Restaurantul angajaților).

După examinarea CV-urilor depuse de candidații selectați, vor urma interviuri telefonice și interviuri față în față. Candidații vor trece apoi printr-un proces de testare care are rolul de a observa în ce măsură candidații sunt compatibili cu compania suedeză. Candidaturile pentru posturile oferite în viitorul magazin IKEA Pallady pot fi trimise aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Echipa de management a magazinului IKEA Pallady a fost recrutată din februarie și este formată, în aceeași proporție, din femei și bărbați, iar echipa de middle management este formată în același mod. Mulți angajați de la magazinul IKEA Băneasa au fost avansați în funcție sau au preluat funcții similare în echipa noului magazin, aflat mai aproape de casele lor.

IKEA propune „un pachet generos” de beneficii, inclusiv abonament medical la o clinică privată, asigurare de viață, tichete de masă, decontare lunară a unei părți din cheltuielile de transport, primă anuală de vacanță și concediu de odihnă suplimentar. Prin programul One IKEA Bonus, toți angajații primesc un bonus de performanță, iar prin programul de loialitate Tack! sunt recompensați cei care au o vechime mai mare de cinci ani la IKEA, cu o contribuție anuală la planurile lor individuale de pensii.

IKEA Pallady este al doilea magazin IKEA din România și ar putea fi deschis la sfârșitul verii  2018, după o investiție de peste 80 de milioane de euro – valoarea totală a terenurilor și a construcțiilor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close