Intel inaugurează centrul de cercetare și dezvoltare software din Timişoara

Clădirea de birouri clasa A United Business Center 1 (UBC 1), din ansamblul Openville, va găzdui, din decembrie, centrul de cercetare și dezvoltare software din Timişoara al companiei Intel, unul dintre cei mai mari producători mondiali în domeniul tehnologiei.

Compania americană a închiriat 2.400 mp în cel de-al doilea imobil office pe care compania Iulius l-a realizat în cadrul ansamblului Openville Timişoara, cea mai mare dezvoltare cu destinaţie mixtă din vestul ţării. Clădirea UBC 1 este situată în imediata vecinătate a Iulius Mall Timişoara, are 12 niveluri, o suprafaţă de 13.000 mp închiriabili și va fi inaugurată în decembrie. Demisolul este destinat spaţiilor de retail și serviciilor. Aici vor funcţiona cafenele şi magazine.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Parteneriatul încheiat cu Intel ne onorează şi suntem încântaţi că această companie prestigioasă a ales proiectul Openville pentru centrul său din Timişoara. UBC se adresează companiilor care doresc să le ofere angajaţilor mai mult decât spaţii de lucru eficiente şi condiţii superioare de confort, ci şi satisfacţia de a avea acces direct la facilităţile şi serviciile de care au nevoie. Clădirile noastre de birouri sunt singurele din Timişoara care prezintă avantajul proximităţii faţă de zeci de servicii utile în viaţa de zi cu zi, disponibile în Iulius Mall”, declară Laurenţiu Manea, Manager Office Buildings Openville.

Intel activează în Timişoara din 2016, odată cu achiziţionarea companiei Movidius, care avea un sediu şi în oraşul de pe Bega. Centrul Intel din Timişoara este specializat în software pentru aplicaţii de computer vision şi inteligenţă artificială. În noul spaţiu de birouri vor lucra circa 130 de angajaţi, dar numărul lor va crește până la 200, în următorii trei ani.

„Noile birouri vor permite susţinerea planurilor de consolidare şi recrutare pe care compania noastră le are în Timişoara. Am pus întotdeauna accent pe confortul specialiştilor noştri şi ne-am dorit un spaţiu modern, flexibil şi cu numeroase facilităţi, care să încurajeze lucrul în echipă, inovaţia şi performanţa. Am ales clădirea UBC 1 deoarece, pe lângă faptul că a corespuns tuturor criteriilor noastre calitative, este parte dintr-un ansamblu deja funcţional, conceput în beneficiul angajaţilor”, afirmă Valentin Mureşan, Country Manager Intel România.

Pe lângă dotările de clasa A, UBC 1 se evidenţiază în peisajul urban din Timişoara prin arhitectură. Clădirea are formă triunghiulară şi acces direct spre parcul şi noile zone de retail ce vor fi amenajate în ansamblul Openville. Persoanele care vor lucra aici vor economisi timp datorită accesului direct pe care îl au la numeroase servicii: food court şi restaurante pentru pauzele de masă, fitness center, magazine, cinema multiplex, grădiniţă, clinici medicale, locuri de relaxare şi socializare, spaţii de parcare. În plus, prin programul Card Partener, angajaţii beneficiază exclusiv de promoţii de până la 25 la sută, la peste 100 de locaţii din Iulius Mall.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close