Intesa Sanpaolo Bank: undă verde de la BNR, pentru doi directori generali adjuncți noi

Florin Șandor și Paolo Trifiletti au primit aprobarea Băncii Naționale a României pentru exercitarea de noi responsabilități, ca urmare a strategiei băncii de a se concentra pe dezvoltarea business-ului pe segmentele Corporate şi SME, cu o prezență discretă pe segmentul Retail.

De profesie avocat, cu o bogată experienţă în consultanţă juridică şi de business, Florin Şandor – care a devenit membru al echipei manageriale Intesa Sanpaolo Bank în 2014, ca director general adjunct – a primit noi responsabilități. El a fost desemnat și șef al Diviziei Corporate și SME. Din noua poziție, coordonează și supervizează activitatea departamentelor Corporate, SME și Produse Bancare, și a Biroului Administrare, Pricing si CRM.

Al doilea director general adjunct aprobat de BNR, Paolo Trifiletti, s-a alăturat în 2015 echipei din România, ca director general adjunct, după mai bine de 20 de ani petrecuți în corporate banking și analiză și acordare credite. Sub coordonarea și supervizarea directorului general adjunct/Chief Credit Officer, își desfășoară activitatea Departamentul Acordare Credite, Biroul Management Proactiv al Expunerilor de Credit, Departamentul Recuperări Credite, Biroul Analiză Portofoliu Credite şi Administrare şi Biroul Politici, Metodologii de Creditare şi Grupuri.

Structura actuală a Comitetului de management al Intesa Sanpaolo Bank România îi include pe Marco Capellini (director general/CEO), Florin Şandor (director general adjunct/șef Divizia Corporate și SME), Stefano Borsari (director general adjunct/CFO), Paolo Trifiletti (director general adjunct/CCO) și Marcela Gui (director general adjunct/COO). „Am încredere în actuala echipă managerială și am convingerea ca membrii ei au capacitățile și abilitățile necesare pentru a pune în practică cele mai potrivite măsuri și acțiuni pentru a atinge obiectivele stabilite de acționarul nostru majoritar, Grupul Intesa Sanpaolo. Acesta își păstrează angajamentul față de piața din România și sprijină sistemul antreprenorial românesc”, declară Marco Capellini.

Strategia Intesa Sanpaolo Bank este de a sprijini puternic antreprenorii români și străini cu potențial de creștere și să le creeze posibilitatea de a accesa nu doar produsele și serviciile locale, ci și cele oferite la nivel global, de unul dintre cele mai puternice grupuri financiare din lume. Acum sunt disponibile și pentru clienții românii serviciile unuia din liderii europeni în domeniul investment banking, banca de investiții IMI Bank, sau cele oferite de una din companiile de factoring de top, Mediocredito, precum consultanță și produse de trezorerie, inclusiv commodities hedging si servicii de factoring.

Intesa Sanpaolo Bank este subsidiara locală a Intesa Sanpaolo, unul dintre cele mai importante grupuri bancare internaționale, printre liderii din Europa, ce oferă servicii pentru 19 milioane de clienți. Cu o istorie de peste 400 de ani, Grupul este prezent în Europa Centrală și de Est, în Orientul Mijlociu și în Africa de Nord, cu circa 1.200 de unități ale subsidiarelor Intesa Sanpaolo, ce operează în 12 țări din regiune.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close