Invitați de la Amazon, Financial Times, MIT, Allianz Ventures, NVIDIA și SAP sunt speakeri la Techsylvania

Peste 1.500 de participanți sunt așteptați la cea de-a patra ediție Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din estul Europei.

Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Studenților, în Cluj-Napoca, între 17 și 20 iunie, și va include o conferință unde vor veni speakeri de la companii de prestigiu la nivel global, un maraton de programare de 24 de ore (hackathon) și Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate la început de drum.

De-a lungul celor trei ediții, Techsylvania a devenit punctul de convergență pentru pasionații de IT și antreprenorii ecosistemului local, și le-a oferit acestora oportunități prin care să se facă remarcați, precum Startup Avalanche, o competiție pentru companii aflate în primii ani, și Startup Showcase, o campanie prin care startup-urile au fost invitate să-și expună produsele pe parcursul întregului eveniment. Anul acesta, Techsylvania le pregătește o surpriză și tinerilor sub 18 ani, pasionați de tehnologie și antreprenoriat. Ei pot obține un bilet gratuit la eveniment, dacă trimit un e-mail la contact@techsylvania.co sau un mesaj pe pagina de Facebook a evenimentului, prin care își exprimă dorința de a participa la conferință sau hackathon.

Și în acest an, sunt așteptați speakeri de prestigiu de la companii de top, precum NVIDIA, SAP, Allianz Ventures, Financial Times, Amazon, Wunderlist, McKinsey, 500 Startups, SamsungNEXT. Alături de investitori și experți tehnici, vor urca pe scena Techsylvania și Newton Howard, profesor de Computational Neuroscience și Neurosurgery la Universitatea Oxford, director la MIT Mind Project și la MIT Syntethic Intelligence Labs, și Tariq Krim, fondator și CEO al Jolicloud, care a fost numit Young Global Leader de către World Economic Forum.

La hackathon, alături de dispozitivele deja prezente pe site, mai sunt și Amazon Echo, Jetson TX2 Module de la NVIDIA, Electric Imp și Arduino. Pe lângă șansa de a fi îndrumați de experți din companii de top, participanții vor putea intra în posesia unor premii importante, dar vor avea și oportunități prin care să-și ducă proiectul mai departe: interviu și program pre-seed la Young Leaders Club, sesiuni de mentorat și acces la evenimentele organizate de Risky Business, un interviu cu Google Launchpad Start în Varșovia, Firebase credit de la Google, în valoare de 588 de dolari, Powerbanks pentru toți membrii primelor trei echipe câștigătoare din partea NTT Data sau bilete gratis la Startup Istanbul.

Ultimele biletele pentru conferință pot fi achiziționate la prețul de 99 de euro (Builder) sau 199 de euro (VIP), iar biletele de la hackathon pot fi achiziționate cu 19 euro, de pe techsylvania.co.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close