IT-iștii se întrec pe Marea Neagră, la singura competiție de sailing dedicată industriei tehnologice

Pentru al doilea an consecutiv, Softlead adună la linia de start, pentru Regatta IT, pasionații de tehnologie din 32 companii IT&C din România.

Peste 170 de participanți au ales ca în weekend-ul 16-17 septembrie să pună în valoare strategia, adrenalina și spiritul de echipă, într-o formulă inedită, într-o competiție arbitrată pe mare. Organizate în echipaje, 16 veliere vor ieși în larg din Marina Life Harbour Limanu, pentru a răspunde provocării de a afla cum arată topul companiilor de IT și în competițiile de sailing.

Nume precum Zitec, Siveco, Brinel SoftTehnica, Société Générale European Business Solutions, Executor IT, Piticlic (Infomediapro), Ness România, AquaSoft, IntelActSoft, Roweb, NXTServers sau Softlead au desemnat echipele participante pentru anul acesta. „Regatta IT a fost gândit ca un eveniment dedicat profesioniștilor din industriile tehnologice, bazat pe un motiv inedit de socializare, cunoaștere, atât din perspectiva internă a echipei, cât și din cea a generării oportunităților. Aceasta este miza Softlead pentru industriile IT&C și așa ne dorim să continuăm”, declară Alexandra Roată, Managing Partner Softlead.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close