JCI România a ales juriul competiției Ten Outstanding Young Persons

Ten Outstanding Young Persons, proiectul ce are drept scop recunoașterea tinerilor (18-40 ani) care excelează în domeniile lor de activitate și care creează schimbări pozitive în comunitate, a atins o nouă etapă din procesul de organizare a competiției: alegerea juriului oficial.

Federația Junior Chamber Internațional (JCI) România, organizatorul competiției, va merge pe mâna Monei Nicolici (OMV Petrom), a Dianei Crețu (Wall-Street.ro) și a lui Octavian Vidu (CEE Equity Partners), Alin Angheluță (Bucharest Business School), Alexandru Bobe (Universitatea Ovidius Constanța), Victor Miron (câștigător TOYP 2016) și Alex Dona (Times New Roman).

Procesul de jurizare se va desfășura între 4 și 14 septembrie și va avea ca rezultat selecția celor zece persoane câștigătoare ale ediției TOYP 2017. Juriul va evalua finaliștii pe baza a trei criterii generale: reflectarea valorilor JCI în activitatea candidatului, măsura în care realizările acestuia sunt în beneficiul comunității, națiunii sau lumii, și cum reușește el să devină model pentru alții, prin realizările sale și prin modul de acțiune.

Persoanele nominalizate și considerate eligibile de către organizațiile locale JCI România vor fi promovate prin intermediul rețelei JCI România. Scopul proiectului este acela de a comunica tinerilor modele de urmat. Candidații din acest an pot fi văzuți și votați de public pe site-ul oficial al competiției. Candidatul care va obține numărul cel mai mare de voturi va primi un premiu special, al publicului. „Cu toții avem nevoie de modele, de inspirație și de exemple de succes. Chiar dacă avem tendința să ne găsim aceste modele în istorie, cărți sau filme, nu trebuie să uităm că pot fi și printre noi. Avem mulți tineri valoroși, care se implică în comunitate, care contribuie activ la schimbări și își doresc o lume mai bună. Ne dorim ca prin această competiție să recunoaștem valoarea a zece tineri remarcabili, să-i promovăm, astfel încât realizările lor să-i inspire și să-i motiveze pe cât mai mulți”, declară Oana Radu, președinte JCI România.

Cei zece finaliști vor fi premiați în cadrul Galei JCI România, care va avea loc pe 7 octombrie, la Constanța. Ei vor reprezenta România în competiția internațională TOYP 2018, care se va desfășura în Goa, India.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close