JLL, manager de proiect pentru viitorul sediu al Groupe Renault

Compania JLL România va furniza servicii de consultanță tehnică pentru construcția viitorului sediu al Groupe Renault în România, cea mai mare clădire de birouri aflată în construcție, în prezent, în București.

Viitorul sediu al Groupe Renault va avea o suprafață închiriabilă de 47.000 de metri pătrați. JLL va oferi servicii de management de proiect, cost management, dirigenție de șantier și monitorizare a siguranței pe șantier. Sediul Renault Bucharest Connected va fi situat pe strada Preciziei, aproape de mijloace de transport, și este încadrat în categoria de clădiri de clasa A. În plus, va avea în dotare un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1.000 de locuri de parcare, cabinet medical, restaurant, infrastructură informatică. Construcția imobilului de birouri a început recent, iar livrarea este programată în primul trimestru din 2019.

„Suntem mândri că suntem implicați într-un proiect de asemenea anvergură, dezvoltat de Elgan Offices, o companie deținută în mod egal de Globalworth și Elgan Group. JLL continuă astfel colaborarea foarte bună pe care o are cu Globalworth, după ce anul trecut a livrat proiectul Gara Herăstrău, o clădire de birouri de peste 12.000 de metri pătrați, situată în zona de nord a Bucureștiului. Noua clădire de birouri este un proiect important pentru JLL, iar colaborarea cu cel mai important investitor de pe piața de birouri din România, pe de o parte, și cu cea mai mare companie din România, pe de altă parte, este o mare onoare pentru noi”, declară Cezar Florea (foto), coordonatorul Departamentului de Project Management al JLL România.

Departamentul de Project and Development Services al JLL are un portofoliu variat de proiecte industriale, clădiri de birouri și amenajări de birouri, de peste 100.000 metri pătrați. Acestea au valori cumulate ce depășesc 150 milioane de euro, pentru clienți precum, Dell, Toro, Delphi, Allianz, Microchip sau Microsoft.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close