Joint Venture-ul OSRAM Continental își începe activitatea, cu efecte în România

OSRAM Continental GmbH și-a început activitatea în a doua jumătate a acestui an, în urma finalizării negocierilor și a emiterii aprobărilor privind achizițiile.

Joint-venture-ul  va angaja inițial circa 1.500 de persoane, în 16 locații din lume. În România, OSRAM Continental își va desfășura activitatea în Iași. Echipa de aici va colabora cu echipe din diferite locații internaționale. Sediul central este la München, însă planul este ca sediul să fie mutat în Garching, tot în Germania. Compania mixtă își propune să genereze vânzări anuale în intervalul de mijloc al unei sume de trei cifre, în milioane de euro. Continental și Osram dețin fiecare o participație de 50 la sută în joint venture.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

OSRAM Continental planifică anual, pentru următorii cinci ani, rate de creștere de până la două cifre. Acest lucru se bazează pe o dezvoltare puternică a pieței pentru modulele și soluțiile de iluminat cu LED-uri, ca și pentru sistemele de iluminat cu laser și electronice asociate. Primele produse dezvoltate vor fi pregătite pentru producția în serie până în 2021.

Continental a realizat în 2017 o cifră de afaceri de 44 de miliarde de euro și are peste 240.000 de angajați, în 61 de țări. OSRAM, cu sediul în München, este o companie tehnologică, lider mondial, care activează în industrie de peste 110 ani. Cele mai multe dintre produsele sale sunt pe bază de semiconductoare și utilizate într-o gamă largă de aplicații, de la realitate virtuală la condusul autonom și smartphone-uri și până la soluții inteligente de iluminare conectate, pentru clădiri și orașe. La sfârșitul anului fiscal 2017 (la 30 septembrie), OSRAM avea circa 26.400 de angajați în lume și a generat vânzări de peste 4,1 miliarde de euro, în acest an fiscal.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close