JW Marriottt Bucharest Grand Hotel „importă” un General Manager din Germania, via Rusia

De origine germană, Tino Lindner vine de la Hotelul W St. Petersburg, are 43 de ani și este un profesionist cu experiență internațională, dobândită în Europa, Asia și Africa, în branduri precum Le Meridien și Sheraton.

Tino Lindner și-a început cariera în ospitalitate în 1991, în Germania, și a devenit Front Office Manager în Le Meridien, șapte ani mai târziu. A participat la diverse proiecte în departamentul de Rooms Division în Europa și Africa. În 2005, s-a mutat în Asia, ca Executive Assistant Manager la Le Royal Meridien Baan Taling Ngam Koh Samui, Thailanda.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

În 2002, a revenit în țara natală. Ca Hotel Manager al Sheraton Frankfurt Airport, a fost responsabil de operațiunile celui mai mare hotel-aeroport al Germaniei și a condus proiecte de renovare și inițiative ce au vizat în special satisfacția oaspeților. În octombrie 2015, a devenit General Manager la hotelul W St. Petersburg, singurul Hotel W din Rusia. „Sunt onorat că am fost desemnat General Manager al emblematicului JW Marriott Bucharest Grand Hotel și că am primit oportunitatea de a conduce o echipă extraordinară. Aștept cu nerăbdare următorul capitol din cariera mea și sunt nerăbdător să joc un rol integrant în succesul continuu al acestei peoprietati de lux”, spune Tino Lindner.

Deschis în anul 2000, JW Marriott Bucharest Grand Hotel este unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele de pe piață. Are 402 de camere și apartamente, șase restaurant și lounge-uri, și 12 săli de conferință.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close