Kaspersky Lab are un nou General Manager pentru Europa de Est

Zoran Puskovic s-a alăturat companiei Kaspersky Lab și a preluat poziția de General Manager în Europa de Est.

Noul General Manager are o experiență vastă în industria IT, după ce a ocupat poziții în top managementul unor companii din domeniu. Experiența sa acoperă majoritatea segmentelor de business din Europa de Est – de la segmentul consumer și al operatorilor, până la IMM și piețele marilor companii. Zoran Puskovic a ocupat anterior funcția de director regional de vânzări pentru piețele emergente, în cadrul ServiceNow CEE. Are peste 30 de ani de experiență în sectorul tehnologic și a ocupat poziții de leadership la Virtual Instruments, VMware Global, SAP Central Europe, IBM și Hewlett-Packard.

Zoran Puskovic va fi responsabil de creșterea pe termen lung și profitabilitatea business-ului din Europa de Est și va coordona dezvoltarea strategică a activelor Kaspersky Lab din regiune. De asemenea, va pune în practică viziunea companiei de a îmbunătăți nivelul de conștientizare privind securitatea cibernetică și va consolida leadership-ul Kaspersky Lab în regiune, prin promovarea soluțiilor pentru utilizatori individuali și companii, dar și serviciile de informații privind amenințările, furnizate de companie.

Kaspersky Lab este o companie globală din domeniul securității cibernetice, prezentă pe piață de peste 20 de ani. Portofoliul companiei include protecție endpoint de top și mai multe soluții specializate de securitate și servicii. Peste 400 de milioane de utilizatori individuali și 270.000 de companii au apelat la tehnologiile Kaspersky Lab.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close