Kaufland crește salariul minim și acordă o zi de concediu în plus

Unul dintre cei mai mari angajatori din România a decis să crească salariul minim pentru lucrătorii comerciali din magazine. Aceștia vor câștiga 2.000 lei brut, incluzând tichete de masă.

În funcție de vechime, salariul unui lucrător comercial poate ajunge până la 3.800 lei brut. Această sumă cuprinde sporuri și tichete de masă. Ultima creștere salarială în cadrul Kaulfland România a fost implementată în luna mai. Noua majorare va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

Kaufland România anunță și creșterea perioadei minime de concediu de odihnă anual, de la 21 la 22 lucrătoare. Kaufland oferă și zile suplimentare de concediu de odihnă, în funcție de vechimea în companie, până la 25 de zile pe an, cu patru mai mult decât prevede legislația. Compania recompensează și implicarea angajaților săi în cauze sociale și acordă câte două zile libere plătite pe an, pentru acțiuni de voluntariat. „Credem că un mediu de lucru fresh te inspiră și te motivează, așa că ne-am dorit să transformăm Kaufland în locul de muncă propice dezvoltării profesionale. Promovăm un stil de comunicare deschis, prin care să reducem barierele ierarhice, vorbim la per tu și încercăm să promovăm cultura ideilor proactive și chiar și a greșelilor. Personal, am o abordare de management în care sunt mai degrabă coach, așa încât echipa să aibă libertatea de a lua decizii și de a și le asuma. Cultura noastră este puternic axată pe oameni și punem preț pe dezvoltarea lor în companie. Avem o responsabilitate imensă față de echipa noastră, care vine odată cu statutul de cel mai mare angajator din România”, declară Marco Hössl, CEO Kaufland România.

Printre beneficiile pe care Kaufland România le acordă angajaților se numără posibilitatea de a opta pentru servicii de asigurare voluntară privată de sănătate, care permit accesul la o rețea vastă de clinici și cabinete medicale. În plus, în viitor, programul de lucru în companie va deveni unul flexibil. Kaufland România este singura companie din industria națională de retail căreia i-a fost recunoscut statutul de Angajator de Top, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda, în primăvara acestui an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close