Kellogg’s deschide o nouă divizie la Bucureşti și recrutează 50 de oameni în zona Supply Chain

Lider pe piața mondială a cerealelor și a produselor alimentare gata de consum, cu activități în peste 180 de țări de pe șase continente și peste 30.000 de angajați, Kellogg’s a deschis o nouă divizie în cadrul Centrului din București.

Centrul din București are rolul de Global Business Service pentru diviziile din Europa ale Kellogg’s din peste 20 de țări, iar principalele arii de activitate sunt Finanțe, Supply Chain și HR. Noua divizie Kellogg’s în România va prelua activități din aria Supply Chain și va fi responsabilă pentru planificarea categoriilor de cereale și gustări, gestionarea inventarelor și alte activități specifice din zona Supply Chain.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Kellogg’s are numeroase oportunități profesionale disponibile în București, ca rezultat al planului de extindere al Centrului de servicii din Floreasca Business Center. În acest moment, în Centrul din București lucrează circa 250 de persoane, iar pentru 2018 planurile de recrutare vor continua pentru cele trei arii de activitate. În următoarele luni, compania se va concentra pe recrutarea de candidați pentru cele peste 50 de poziții în zona Supply Chain. Noua divizie va avea un director general care va sprijini direcția strategică, dar și posturi de analist și planner pentru dezvoltarea activității operaționale.

Kellogg’s este prezentă pe piața din România din 2014. În 22 mai, compania va organiza și un Open Day, în cadrul căruia reprezentanții săi vor discuta despre oportunitățile oferite. Pentru a participa la acest eveniment, este necesară înscrierea aici. Deadline-ul pentru înscriere este 17 mai.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close