KPMG România va avea un nou Senior Partner, după 11 ani

Din 1 octombrie, Ramona Jurubiţă, actual Deputy Senior Partner, Head of Tax and Legal KPMG în România, preia rolul de Senior Partner al companiei de servicii de audit şi consultanţă, funcţie ocupată din 2007 de Şerban Toader.

În calitate de Senior Partner, Ramona Jurubiţă va coordona guvernanţa şi strategia firmei şi va reprezenta grupul de firme KPMG din România pe piaţa locală şi pe plan internaţional. „Am încredere că Ramona este cea mai bună alegere pentru firmă şi dispune de energia, ambiţia şi curajul necesare pentru a ghida firma către nivelul următor”, declară Richard Cysarz, Chairman KPMG în Europa Centrală şi de Est, citat de ZF.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Ramona Jurubiţă are o experienţă de aproape 20 de ani în domeniul fiscalităţii. Este licențiată a Facultății de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori, la Academia de Științe Economice București (ASE), și a Facultății de Drept de la Universitatea Româno-Americană, și a urmat programul postuniversitar Leading Professional Services Firms, la Harvard Business School. Este membră a Camerei Consultanților Fiscali, a Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România, a Asociaţiei Naţionale a Evaluatorilor din România și a Asociației Experților Contabili și Contabililor Autorizați, Marea Britanie – ACCA Fellow.

Şerban Toader a ocupat funcţia de Senior Partner al KPMG România timp de trei mandate, din 2007. Are peste 22 de ani de experienţă ca auditor şi consultant și este membru în Consiliul Executiv al KPMG pentru Europa Centrală şi de Est şi în Consiliul Director al United Way România.

KPMG în România oferă servicii de Audit, Asistență fiscală și Consultanță în afaceri, inclusiv servicii de restructurare și accesare de fonduri, pentru organizații din diverse domenii, din sectorul privat și public. Face parte din rețeaua internațională KPMG, care are birouri în 154 țări și peste 197.000 de profesioniști în toată lumea. Echipa KPMG în România este formată din peste 800 de profesioniști. KPMG a deschis primul birou din România în 1994. A urmat cel din Timișoara, în 1999, iar în ultimii ani a deschis birouri în Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Chișinău.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close