Kredyt Inkaso are un nou General Manager

Unul dintre jucătorii importanți de pe piața de gestionare a creanțelor din România l-a numit la coordonarea activităților sale locale, de luna aceasta, pe Cristian Talpău.

Cristian Talpău are o experiență bancară de peste 13 ani. A activat în diverse bănci locale și a ocupat poziții de management în zonele de creditare și recuperare creanțe. În ultimii cinci ani de activitate profesională, a coordonat, de pe diverse poziții manageriale, departamentul de recuperare al BRD – Groupe Société Générale, și a fost implicat în tranzacții complexe, cu impact asupra mediului de afaceri local.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Noul General Manager al Kredyt Inkaso a activat și pe segmentul antreprenorial, în calitate de consultant financiar, în ultimii doi ani. Deține și un Executive MBA acordat de ASSEBUSS, în colaborare cu Kennesaw State University, Atlanta.

Kredyt Inkaso este unul din jucătorii importanți din piața de profil. Gestionează portofolii de peste trei miliarde de euro la nivel de grup și are prezența teritorială în Polonia, România, Bulgaria, Rusia și Croația. România reprezintă a doua cea mai mare piață pentru grup, după Polonia.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close