La 28 de ani, un farmacist român lansează o linie proprie de produse dermato-cosmetice

Un farmacist de numai 28 de ani, din Alba Iulia, a lansat propria linie de produse dermato-cosmetice şi concurează, de la egal la egal, cu marile branduri internaţionale.

Produsele preparate de Emanuel Lazăr, sub denumirea Eladerm, sunt la mare căutare în multe farmacii din țară. El a investit în propriul laborator 200.000 de euro, iar capacitatea de producție este în creștere continuă, în ultimii ani. În acest laborator, farmacistul produce creme care se află la granița dintre medicament și produs cosmetic, creme pe baza de uree și cu un conținut de peste 99 la sută de ingrediente naturale. Aceste creme prezintă o acțiune dublă: pe lângă faptul că tratează problemele pielii, ajută și la menținerea frumuseții, elasticității și fermității acesteia.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Printre cele mai reprezentative produse sub marca Eladerm se numără Hidra Derm, Rid Stop, Anti Sebum, Crema Ureea, cu diferite concentrații, însă ultimul produs lansat, crema Cuperix, este „piesa de rezistență” în proiectul Eladerm. Este un produs nou lansat pe piața dermato-cosmeticelor și oferă un tratament revoluționar pentru ameliorarea cuperozei incipiepte, atât la femei, cât și la bărbați (n.r. cuperoza sau rozaceea este o afecțiune a pielii caracterizată prin dilatarea vaselor de sânge aflate la nivelul pomeților, nasului sau bărbiei).

Această cremă acționează la suprafața pielii și, prin mecanismul de transport al substanței active direct la locul de acțiune, reușește să amelioreze aspectul roșiatic al pielii afectate de cuperoza la nivelul obrajilor, nasului și bărbiei. „Cu toate că pe piață există produse care luptă împotriva curerozei, al nostru e diferit, deoarece în compoziția produsului Cuperix s-a introdus un ingredient natural de ultimă generație, denumit NIO-TROX. Acest îngredient transportă substanța activă la cele mai afectate vase de sânge, are proprietatea de a scădea permeabilitatea capilară, de a îmbunătăți microcirculația locală și de a reduce riscul formării de enemuri. Mai mult decât atât, pentru că rozaceea apare în special pe tenul uscat, Crema Cuperix este îmbunătățită cu vitaminele A și E, care se prezintă ca niște activi de hidratare intensă”, explică Emanuel Lazăr.

În doar câteva luni de la lansarea pe piață a noului produs, sub marca Eladerm, au fost vândute peste 1.000 de creme Cuperix, iar cei care se confruntă cu această afecțiune și au încercat produsul se declară mulțumiți și recomandă această cremă.

Plan ambițios pentru 2019

Emanuel Lazăr intenționează ca în 2019 să ajungă la o gamă de 20 de produse dermato-cosmetice 100 la sută românești și să fie tot mai competitiv pe piața din România. „Multe dintre comenzile pe care le primim pentru acest produs pe site vin și din recomandări, de la persoane cărora cei apropiați le-au recomandat cu toată încrederea. Ne bucurăm mult de feedback-ul pozitiv, însa ne bucurăm și mai mult pentru că reușim să facem ceea ce ne-am propus, că reușim sa oferim produse de calitate, care chiar aduc îmbunătățiri, iar efectele dorite sunt vizibile. Intenționăm ca marca Eladerm să ajungă la o gamă de 20 de produse dermato-cosmetice, care să acopere necesitățile oamenilor și să-i ajute în diferitele afecțiuni cu care se confruntă la nivelul pielii, indiferent de stadiul lor”, declară farmacistul albaiulian.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close