Maravela|Asociații, pe lista scurtă pentru premiul Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani

Pentru premiul Firma de avocatură a anului în Europa de Est și Balcani concurează firme independente cu sediul în Albania, Bosnia & Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Grecia, Muntenegru, România, Serbia și Slovenia.

Membrii juriului au analizat evoluția firmelor in anul precedent și modul în care au gestionat presiunea mediului economic, dar au păstrat, în același timp, un nivel ridicat al calității serviciilor pentru clienți. Au fost atenți, în egală măsură, la strategia firmelor și viziunea asupra viitorului, prin prisma dezvoltărilor semnificative din anul precedent și al investițiilor planificate.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Firmele au demonstrat abilitatea de a opera într-o economie globală, prin inițiative strategice menite să crească volumul de mandate transfrontaliere primite sau încredințate. „Pe lângă detalii privind creșterea și diversificarea portofoliului, diversitatea și pregătirea continuă a echipei, anul acesta s-au luat în considerare inclusiv folosirea tehnologiei și modul în care îmbunătățește calitatea serviciilor oferite clienților. Am înțeles de la reprezentanții The Lawyer European Awards că au fost foarte multe firme care au participat și anul acesta. Ne bucurăm de rezultat, mai ales că vine după succesul de anul trecut, când juriul ne-a acordat premiul pentru firma de avocatură a anului în România”, spun Gelu Maravela și Alina Popescu (foto), Managing Partners ai Maravela|Asociații.

Aflate la cea de-a noua ediție și structurate în 24 de categorii (țară, regiune, tipuri de tranzacții, referral, dar și cei mai buni avocați asociați coordonatori și avocați in-house), premiile etalează reușitele firmelor către restul industriei. Ansamblul de jurizare este format din parteneri ai marilor case de avocatură și din reprezentanți din top managementul unor companii multinaționale. Lista conține nume importante, precum Airbnb, Barclays, Bare Escentuals (Shiseido Group), Dixons Carphone, Hohan Lovells, Mills & Reeve, Mischcon De Reya, Navigators Insurance, Northrop Grumman, Orwell Group, Osborne Clarke, PayPal, Shoosmiths, Societe Generale, TLT, Travers Smith, TSYS International, Weightmans, Wolseley, Womble Bond Dickinson sau WS Atkins.

Câștigătorii vor fi anunțați în martie, la Londra, în cadrul galei de decernare a premiilor, ce va reuni peste 300 de avocați asociați coordonatori și seniori, pentru a relaționa și sărbători cele mai bune firme de avocatură din Europa. Mai multe detalii despre The Lawyer European Awards se găsesc aici.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close