Learning Network Festival și Gamification Masterclass cu Pete Jenkins, în această săptămână, la București

Două dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei, pentru specialiștii HR, L&D, Training și OD, dar și pentru traineri, coachi și consultanți, se pregătesc de start. Learning Network Festival și Gamification Masterclass, cu Pete Jenkins, au loc săptămâna aceasta, la București.

Ce este Learning Network Festival?

Este un mix inteligent de învățare, trenduri și bune practici, asezonat cu energie, inspirație și networking, adresat specialiștilor în Learning & Development, de orice nivel, din organizații. Evenimentul se desfășoară pe parcursul a două zile și are 17 vorbitori invitați, ce vor fi prezenți cu zece workshop-uri și șapte prezentări. În mod tradițional, Learning Network Festival începe cu un workshop de networking, care a fost caracterizat de participanți ca fiind un mod inovativ și eficient de a începe un eveniment.

De ce Learning Network Festival?

Learning Network Festival este orientat către comunitate și învățare, cele două componente fundamentale ale misiunii noastre. Organizatorii au creat, alături de participanții din edițiile anterioare, un eveniment viu, care a crescut de la an la an și care reușește să urmărească trendurile, să aducă practică valoroasă și să genereze momente autentice.

Temele abordate in 2017

  • Managing learning in organizations
  • Instructional design
  • Gamification
  • Talent Development
  • Leadership Development

Cine vine la Learning Network Festival?

La Learning Network Festival participă peste 50 de HR, L&D, Training și OD Manageri, și specialiști în companii multinaționale, dar și traineri, coachi și consultanți.

Companiile care au participat în edițiile anterioare

Accesa, Alpha Bank, AMA Romania, Adient, Autonom Service, Automobile Dacia, Bancpost, Banca Transilvania, BCR, Betfair, Blue Projects, Caroli Foods, Cetelem, CEZ, Danone, DeLonghi, Deutche Grundriss, Dr. Reddis, DB Schenker, Enel, Engie, EOS KSI, Federal Mogul, Garmin, GPS, GPV, Genpact, G2 Travel, Groupama, Hirschmann Automotive, Heineken, Honeywell, IQuest, ING, Kinstellar, Kuma, La Lorraine, Macromex, NN Asigurări de viață, Orange, Oracle, OMV Petrom, Office Depot, Piraeus Bank, Polaris Medical, Provident, Prisum, Renault, Romstal, Rewe, Servier Pharma, Siemens, Strabag, Steelcase, Saint Gobain, Telekom, Urgent Cargus, Unicredit, Velux. Worwag Pharma, Yazaki, ZF.

Learning Network Festival – Folosește CODUL PROMO: AM20

Gamification Masterclass cu Pete Jenkins 

În 29 septembrie, Pete Jenkins, președintele GamFed (Confederația Internațională de Gamification), va susține masterclass-ul Gamificare, pentru departamente de learning & development din companii.

Votat Nr. 5 în Gamification Power Guru List, în august 2017, Pete Jenkins are misiunea de a ajuta răspândirea gamificării, un proces de care pot beneficia multe companii și angajați, dacă este implementat corect. Gamificarea este un trend în creștere pe toate piețele, și oamenii sunt încântați să învețe într-un mod ce pare foarte natural: prin joc. Sistemele digitale au oferit oportunitatea dezvoltării acestei ramuri, și practic poți ajunge să introduci într-un joc orice. Pentru a crea în mod constant experiențe relevante angajaților și pentru a facilita învățarea, este important să aplici gamificarea în mod corect.

Gamificarea este un trend în creștere pe toate piețele, și oamenii sunt încântați să învețe într-un mod ce pare foarte natural: prin joc. Sistemele digitale au oferit oportunitatea dezvoltării acestei ramuri, și practic poți ajunge să introduci într-un joc orice. Pentru a crea în mod constant experiențe relevante angajaților și pentru a facilita învățarea, este important să aplici gamificarea în mod corect.

În seminarul de o zi, participanții vor învăța principiile aplicării gamificării în procesele de învățare, de la teoria din spatele gamificării la procese pentru implementarea cu succes în diverse programe organizaționale.

Înscrierile se fac online, pe learningnetwork.ro/gamification-work. Abonații ABC Human Capital beneficiază de o reducere de 30 la sută față de prețul afișat pe site. Reducerea poate fi accesată și la rezervările telefonice 0770 414 202.

Folosește CODUL PROMO: AM30

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close