Lemet: Investiție de 1,9 milioane de lei, în două magazine Lem’s noi

Unul dintre cei mai mari producători autohtoni de mobilă deschide un nou magazin Lem’s în Târgoviște. Investiția se ridică la 1,2 milioane de lei, iar noul showroom va ocupa 1.300 mp.

„Rețeaua de magazine Lem’s a fost întotdeauna unul dintre cele mai importante obiective de dezvoltare pentru noi. Am investit multă energie și pasiune și vom ajunge, după deschiderea magazinului din Târgoviște, la 77 de magazine Lem’s în toată țara. Planurile noastre de extindere continuă, cu atingerea celor mai importante orașe unde nu suntem încă prezenți”, declară Alexandru Rizea (foto), director general Lemet.

Ca toate magazinele Lemet care operează sub brandul Lem’s, magazinul din Târgoviște este amenajat la aceleași standarde vizuale și ușor recognoscibile Lem’s. Clienții au ocazia să vadă, să încerce și să atingă zeci de configurații de dormitor, living, dining sau bucătărie, și numeroase modele de fotolii, canapele și scaune și mese.

Investiție de 700.000 de lei în Transilvania

Magazinul din Târgoviște este cel de-al doilea magazin Lem’s deschis anul acesta, după cel din Satu Mare. Cel din Transilvania are o suprafață de 600 mp, iar în amenajarea să au fost investiți 700.000 de lei. „De la plan până la deschiderea efectivă a unui magazin este un proces complex, ce implică găsirea celui mai bun spațiu, gândirea designului magazinului și adaptarea sa la spațiul disponibil, asfel încât să păstrăm o constantă vizuală pentru brandul Lem’s. Atunci când amenajăm un magazin, întotdeauna avem în vedere crearea unor spații care să te facă să te simți acasă și să te ajute mai bine să-ți dai seama cum i-ar sta mobilierului Lemet la tine în casă”, spune Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

DESPRE LEMET

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. Rețeaua Lem’s are cea mai mare acoperire la nivel național, cu circa 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate județele. Pe platforma Lemet de la Brebu și în rețeaua națională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajați. Fabrica din Brebu a fost înființată în 1991, iar halele de producție și depozitare acoperă peste 40.000 mp. Capacitatea anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de circa 3,5 milioane de panouri tip PAL. Liniile de producție sunt complet automatizate și se bazează pe cele mai noi tehnologii.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close