Leoni dă startul producției într-o nouă fabrică de cablaje, în care vor lucra 800 de oameni

Până la sfârşitul acestui an, numărul angajaţilor va creşte până la 650 şi va ajunge la 800 în 2019. Până la finalul anului următor, în fabrică vor mai fi investiţi alţi 800.000 de euro.

Noua fabrică de cablaje și branşamente auto, inaugurată astăzi, la Bumbeşti-Jiu, în județul Gorj, înseamnă o investiţie ce va ajunge la 750.000 de euro, până la sfârşitul anului, și a creat 500 de noi locuri de muncă.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Firma producătoare de cablaje este furnizor global de soluţii de management al energiei şi datelor în domeniul construcţiilor de autovehicule şi alte domenii industriale. Fabrica din Parcul Industrial Sadu are o suprafaţă utilă de 8.500 mp, destinată zonelor de producţie şi depozitare, şi un corp administrativ de birouri. Reprezentanţii companiei estimează că, din toamnă, vor lărgi portofoliul de produse cu încă două familii de cablaje motor, pentru modelele actuale de maşini Dacia.

În ţară, Leoni deține fabrici în Arad, Bistriţa, Piteşti, Beiuş, Luduş, Marghita şi Cluj-Napoca, cu un total de circa 17.000 de angajaţi. „Fabrica din Bumbeşti-Jiu vine într-un moment important în dezvoltarea fabricii din Piteşti. Pe măsură ce volumul şi diversitatea comenzilor au crescut, s-a simţit nevoia extinderii capacităţii de producţie. În Bumbeşti-Jiu am găsit parteneri de încredere, cu care suntem convinşi că vom lucra bine pe termen lung. Avem planuri de dezvoltare în 2019, ceea ce presupune continuarea investiţiilor în amenajarea spaţiilor de producţie şi creşterea numărului de angajaţi”, afirmă managerul companiei din Piteşti, Lidia Ţonea.

Potrivit reprezentanţilor companiei, până la sfârşitul acestui an, numărul angajaţilor va creşte până la 650 şi va ajunge la 800 în 2019. Până la finalul anului următor, în fabrică vor mai fi investiţi alţi 800.000 de euro, sumă ce va fi amortizată în câţiva ani. Pentru angajaţi, conducerea companiei va realiza zone de sport şi de relaxare, și are în plan şi extinderea transportului pentru cei care vor face naveta.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close