Levente Gall preia conducerea clusterului WebEye pentru Europa Centrală şi de Est

Odată cu reorganizarea grupului, directorul general al WebEye România va gestiona afacerile WebEye în România, Ungaria şi Slovacia, și va avea în subordine o echipă de peste 100 de angajaţi.

„Noua mea poziţie este o provocare în primul rând pentru că administrez echipele cu cele mai bune rezultate din ultimii ani, care au generat creşteri sustenabile ale business-ului. Anul 2018 este unul de reconstrucţie a întregului grup. Trecem de la o organizare de tip matrice la una de tip cluster, pentru a fi mai eficienţi şi mai puternici, pe o piaţă tot mai competitivă. Rămân ataşat emoţional de echipa din România şi mă voi concentra pe alinierea activităţii celor trei ţări pe care le conduc, pentru că doar împreună putem avea rezultatele pe care ni le-am impus drept obiectiv”, declară Levente Gall.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

La nivelul WebEye au mai fost create două clustere, pentru nordul şi sudul Europei, ce cuprind Polonia, Cehia, Bulgaria, Croaţia şi Germania. Compania astfel structurată are ca obiective pe termen mediu listarea la bursă şi dezvoltarea la nivel regional, înfiinţarea de noi linii de business, stimularea inovaţiei,  creşterea cifrei de afaceri şi consolidarea profitului. „WebEye are acum o structură mai suplă şi mai flexibilă. Luarea deciziilor este un proces mai simplu, ceea ce facilitează modul de lucru şi responsabilizează echipele la nivelul fiecărui cluster”, explică Levente Gall.

WebEye îşi propune în acest an diversificarea soluţiilor telematice şi consolidarea echipei, căreia i se datorează creşterea cu peste 20 la sută a afacerii, în ultimii ani. „Principiul este simplu: ai nevoie de o soluţie bine gândită şi de o echipă instruită pentru a o implementa. Aceste două componente sunt esenţa reuşitei noastre şi le voi acorda în continuare toată atenţia”, spune Levente Gall.

Printre cele mai importante soluţii dezolvotate în ultimii ani de WebEye se numără Driving Style, Fuel Measurement, HU-GO – pentru plata taxei de drum în Ungaria, soluţii tahograf: eControl şi eDownload, WE Connect comunicare, Navigare PTV (Map&Guide), Scanner pentru documente aferente activităţii de transport. WebEye România a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de peste 3,7 milioane de euro, cu 15 la sută mai mult decât în 2016, în timp ce grupul estima o cifră de afaceri de  27,9 milioane de euro pentru anul trecut.

WEBEYE TELEMATICS GROUP

Este format din Lambda-Com Ltd., societatea-mamă, care se ocupă cu dezvoltarea soluţiilor de telematică, şi WebEye International, divizia comercială, care include filialele companiei din 14 ţări europene. În 2016, grupul a înregistrat o cifră de afaceri consolidată de peste 13 milioane de euro. Serviciile bazate pe tehnologia GPS/GPRS – „Soluţiile WebEye” sunt un instrument indispensabil companiilor de transport, expediţie şi logistică, pentru eficientizarea activităţii şi reducerea costurilor.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close