Liderul mondial în inteligență cibernetică deschide un Centru de Cercetare & Dezvoltare în România

Centrul de Cercetare și Dezvoltare a Inteligenței Cibernetice, deschis la București de Verint Systems Inc., le va oferi profesioniștilor în IT ocazia de a-și aduce contribuția la o lume mai sigură.

Noul centru R&D va avea sediul în Astoria Business Center, unde Verint are în plan să facă zeci de angajări în acest an și în 2019. „Cu peste două decenii de experiență vastă în industrie, Verint este lider mondial în Inteligență Cibernetică, care este astăzi unul dintre domeniile tehnologiei cu dezvoltarea cea mai rapidă. Noul centru R&D reprezintă o oportunitate de dezvoltare unică, provocatoare, pentru specialiștii din IT, de a contribui la securitatea lumii în care trăim. România este locul unde găsești profesioniști inovatori, pasionați, cu o pregătire de cel mai înalt nivel în diverse arii ale tehnologiei, precum analiza rețelelor, inteligența artificială, analiză predictivă, analiza big data, prelucrarea limbajului natural, recunoaștere facială, blockchain și Internet of Things”, spune Noam Rosenfeld, Senior Vice President of R&D, Verint.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit conducerii companiei, specialiștii din industrie aleg Verint pentru tehnologia de ultimă oră și mediul de lucru care le oferă susținere și pentru a inova alături de echipe care îi inspiră. Mai multe informații despre locurile de muncă oferite de Verint România pot fi găsite aici.

DESPRE VERINT SYSTEMS INC.

Este lider global în soluții de Inteligență Acționabilă, cu accent pe optimizarea angajamentului clienților, informații pentru securitate și fraudă, risc și conformitate. Peste 10.000 de organizații, din peste 180 de țări – inclusiv 85 la sută dintre companiile aflate în topul Fortune 100 – se bazează pe informații furnizate de soluțiile Verint, pentru a lua la timp decizii mai eficiente.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close