Lidl recrutează peste 100 de specialiști IT în hub-ul de tehnologie pe care îl deschide în București

Luna viitoare, Lidl va lansa în România Lidl Digital, un centru de excelență în IT, ce va furniza soluții de e-commerce și management pentru platformele digitale ale retailerului german.

Lidl Digital România va susține rețeaua internațională Lidl în demersurile de a crește inovația în e-commerce și va asigura de pe plan local toate activităţile necesare funcţionării și optimizării platformelor digitale din grup. Deschis în București, Lidl Digital își propune să dezvolte soluții tech creative pentru tendințele digitale de consum, care să aducă grupul Lidl în topul retailerilor online europeni.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Lidl Digital va angaja în 2018 peste 100 de arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java. Echipa își va concentra activitatea pe creșterea platformelor digitale Lidl. „Lidl Digital se poziționează în zona de top a hub-urilor de tehnologie din România, atât prin prisma complexității proiectelor, cât și a rolului pe care îl joacă în strategia globală de digitalizare a Lidl. Sunt mândru că în România vom avea al doilea cel mai mare hub Lidl Digital după Germania, unde compania dezvoltă platforme digitale de peste zece ani. Este încă o dovadă a faptului că specialiștii români în IT sunt nu doar foarte talentați, ci și foarte bine pregătiți, capabili să facă față unor provocări globale, mai cu seamă că Lidl este o companie prezentă în 30 de țări”, declară Frank Wagner, președintele Consiliului de Conducere Lidl România.

Lidl Digital își va începe activitatea în București în martie. Campania de recrutare este în plină desfășurare, atât pentru arhitecți software, dezvoltatori și consultanți specializați în SAP, Hybris și Java, precum și pentru Scum Masteri, Business Analysts și Application Manageri. Pe lângă „proiecte pline de provocări, un pachet salarial și beneficii atrăgătoare”, compania oferă concediu sabatic și concediu pentru dezvoltare personală. Toate pozițiile disponibile și detalii despre Lidl Digital România pot fi găsite aici.

DESPRE LIDL DIGITAL

Este divizia de e-commerce a Lidl, care susține și completează operațiunile offline ale retailerului german. Lidl Digital face parte din Grupul Schwarz, cu sediul în Neckarsulm, Germania, și este una dintre primele companii europene care au intrat pe piața de discount online. De mai bine de zece ani, Lidl Digital dezvoltă modelele de afaceri digitale ale Lidl. Cu sedii în Neckarsulm și Berlin și huburi de tehnologie în Barcelona, București și Sofia, Lidl Digital coordonează, la nivel internațional, implementarea și îmbunatățirea continuă a site-urilor web și aplicațiilor din portofoliu.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close