Lidl România: singurul retailer care oferă două zile libere de Crăciun

Conducerea Lidl România a decis să le ofere tuturor angajaților din magazine două zile libere de Crăciun, pe 25 și 26 decembrie.

În luna decembrie, angajații retailerului au primit tichete cadou, iar Sfântul Nicolae a adus daruri din partea companiei pentru copiii angajaților. Perioada sărbătorilor de iarnă generează o creștere a activității în domeniul comerțului, însă pentru Lidl, satisfacția angajaților și echilibrul dintre viața profesională și cea personală sunt prioritare, susține conducerea companiei. Din acest motiv, Lidl acordă o zi în plus de odihnă cu ocazia Crăciunului.

Lidl este singura companie de retail din România care oferă echipei sale două zile libere cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Clienţii Lidl vor putea cumpăra produsele necesare pentru pregătirea Crăciunului până pe 24 decembrie inclusiv, iar angajații magazinelor Lidl își vor relua activitatea din 27 decembrie. Rețeaua Lidl România numără 205 magazine și peste 4.500 de angajați. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa. Activează în 27 de țări europene și are peste 100 de centre logistice, care asigură aprovizionarea a circa 10.000 de magazine. Cu mai mult de 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii zece comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close