Luxoft rămâne în Novo Park până în 2025

Subsidiara locală a furnizorului global de soluţii software cu acelaşi nume și-a început activitatea în Novo Park în 2007 și ocupă acum 9.500 mp.

„Luxoft este unul dintre chiriașii cei mai importanți ai parcului de afaceri Novo Park. Ne onorează și ne bucură încrederea pe care ne-au acordat-o, prin alegerea de a rămâne clienții noștri până cel puțin în 2025. Prezența constantă, de 18 ani, a Luxoft în Novo Park, confirmă strategia grupului nostru de a dezvolta relații pe termen lung cu companiile multinaționale cu care colaborăm. Ne angajăm să le oferim în continuare tot suportul și cele mai eficiente soluții pentru satisfacerea nevoilor de spațiu pe care le au”, declară Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Compania Luxoft este specializată în dezvoltarea de soluţii software la comandă, pentru clienţi din străinătate, în principal din Europa de Vest şi SUA, care activează în diferite industrii, precum auto, financiar, telecomunicaţii, tehnologie, energie, turism şi aviaţie. Cele mai mari proiecte realizate în Bucureşti sunt în domeniile telecom, auto şi financiar. „Apreciem colaborarea pe care o avem cu Novo Park, un partener pe care știm că ne putem baza, care întotdeauna a depus toate eforturile pentru a găsi cele mai potrivite soluții solicitărilor noastre. De curând, am inaugurat aici un laborator de testare echipamente de rețea de mari dimensiuni. Numărul nostru de angajați a evoluat pozitiv de la an la an și ne propunem să menținem ritmul actual de creștere și în anii ce urmează”, afirmă Bogdan Pelinescu, director general al Luxoft Professional România.

Novo Park este unul dintre cele mai mari parcuri de business din Bucureşti, dezvoltat de compania Genesis Property, și este un punct de referință în zona de birouri Pipera. Complexul este format din şapte clădiri cu o suprafaţă utilă totală de închiriat de 75.000 mp spaţii de birouri clasa A, calitate superioară. Companii internaţionale de top au ales Novo Park, datorită poziției sale (în nordul Bucureştiului) și apropierii de staţia de metrou Pipera. Novo Park găzduiește companii precum Luxoft, HP Inc., Hewlett Packard Enterprise, DXC Technology, Infineon, Yokogawa, Sodexo, Garanti Bank și Unicredit Integrated Business Services. Gradul de ocupare este de 100 la sută.

DESPRE GENESIS PROPERTY

Este o companie de dezvoltare imobiliară românească, cu o experiență de peste 15 ani pe piața locală. A dezvoltat parcurile de birouri West Gate și Novo Park, care totalizează circa 150.000 mp de spații de birouri de clasa A. Genesis Property este dezvoltatorul primului campus privat din România, West Gate Studios, care cuprinde 925 de garsoniere și apartamente destinate închirierii. Investițiile realizate de Genesis Property în România se ridică la 400 de milioane de euro.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close