Luxoft: Un român este noul director general pentru Europa Centrală

Bogdan Pelinescu îl va înlocui pe Wojciech Mach, care a ocupat funcția între 2015 și 2018, și va gestiona planurile de dezvoltare la nivel european ale unuia dintre furnizorii de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali.

Din 2011, Bogdan Pelinescu ocupă funcția de director general în cadrul Luxoft România. Are peste 20 de ani de experiență în industria IT, dintre care peste jumătate petrecuți în funcții de conducere. În cei șapte ani de când coordonează activitățile centrului din România, numărul de angajați s-a triplat. Luxoft se situează acum pe locul 4 pe piața de profil locală, după cifra de afaceri. În această perioadă, compania și-a extins și portofoliul de clienți pe toate segmentele de industrie prezente în București: telecom, financiar și automotive.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Bogdan Pelinescu este un profesionist dedicat, cu un rol important în dezvoltarea Luxoft România. Cu el la conducerea echipelor noastre din Europa Centrală, Luxoft își va continua creșterea dinamică și va menține, în același timp, cele mai înalte standarde în serviciile livrate”, declară Dmitry Kushnir, Global Delivery Vice President, Luxoft.

Luxoft oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, care au un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților și se concentrează, în permanență, pe inovație.

DESPRE LUXOFT HOLDING, INC.

Este un furnizor de top de servicii de dezvoltare software și soluții IT inovatoare către clienți globali, cu precădere companii multinaționale. Oferă dezvoltare personalizată de software și suport pentru aplicații de bază și aplicații vitale pentru afaceri, inginerie de produs, testare și consultanță în tehnologie. Soluțiile Luxoft sunt bazate pe produse și platforme proprietare, cu un impact direct asupra rezultatelor de afaceri ale clienților. Compania dezvoltă soluții și livrează servicii din 32 de centre de livrare dedicate, din toată lumea. Numără peste 13.100 de angajați în 41 de birouri din 20 țări din America de Nord, Mexic, Europa de Vest și de Est, Asia Pacifică și Africa de Sud. Luxoft este înregistrată în Tortola, Insulele Virgine Britanice, are centrul operațiunilor în Zug, Elveția, și este listată pe bursa de la New York.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close