Marquardt, în topul firmelor din România

Compania Marquardt Sibiu a câștigat, la finalul anului 2016, două premii importante în cadrul topurilor județene și naționale ale companiilor, acordate de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) și de Camera de Comerț și Industrie a Județului Sibiu (CCIA Sibiu).

În topul județean organizat de CCIA Sibiu, Marquardt Schaltsysteme SCS Sibiu a ocupat locul I la grupa de activitate Industrie – “Fabricarea altor echipamente electrice”. Însă succesul Marquardt nu se limitează la nivelul județului. Compania a reușit și o clasare importantă în Topul Național al Firmelor din România 2016: locul al II-lea la Categoria Întreprinderi Foarte Mari, domeniul Industrie, grupa “Fabricarea altor echipamente electrice”. Premiul a fost înmânat, în cadrul Galei organizate la București, de către Mihai Dărăban, președintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României.

Topul Național al Firmelor din România este realizat de Camera de Comerț și Industrie a României în fiecare an, pe baza rezultatelor obținute în anul anterior. Companiile sunt premiate pentru performanță economică, spirit antreprenorial și inovativ și comportament etic în afaceri. Conform organizatorilor, acesta reprezintă singurul clasament al companiilor care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de Sistemul Camerelor de Comerț și Industrie din România. În plus, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. Clasamentul este structurat pe șase domenii de activitate: Cercetare-Dezvoltare – High Tech; Industrie; Agricultură, Silvicultură, Pescuit; Construcții; Servicii; Comerț și Turism.

Compania Marquardt Sibiu face parte din Grupul Marquardt, un conglomerat de firme internaționale, unul dintre liderii de piață în domeniul producției de întrerupătoare și sisteme de acționare electro-mecanice și electronice, pentru industriile automobilelor și aparaturii electrocasnice. Cu cei 2.750 de angajați, fabrica din Sibiu a devenit cea mai mare filială a Grupului Marquardt și a încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,138 de miliarde de lei, în creștere cu aproape 25 la sută față de cea din 2014.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close