Mazars România are un nou Partener în departamentul de consultanță fiscală

Firma internațională de contabilitate și consultanță a numit-o pe Bianca Vlad în poziția de partener local.

Cu experiență în domeniul impozitării indirecte în România și UE, Bianca Vlad a asistat, timp de peste 15 ani, numeroase întreprinderi să se dezvolte și să-și sporească valoarea, atât pentru proprietari, cât și pentru celelalte părți interesate. S-a alăturat echipei de conducere Mazars la începutul lui 2017, când a preluat misiunea de a dezvolta și consolida echipa de experți în consultanță fiscală, profilul departmentului și portofoliul de clienți.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Mazars este o organizație internațională, specializată în audit, contabilitate, consultanță financiară și fiscală. Din 1 ianuarie 2018, Mazars și birourile sale corespondente operează în 86 de țări. Firma se bazează pe experiența a peste 20.000 de profesioniști, pentru a acorda asistență specializată grupurilor mari internaționale, firmelor mici și mijlocii, investitorilor privați și organismelor publice, în fiecare etapă a dezvoltării lor.

În România, Mazars este prezentă pe piață din 1995 și oferă servicii de audit și consultanță financiară, consultanță fiscală, contabilitate, salarizare și administrare de personal. Echipa locală cuprinde mai mult de 160 de profesioniști.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close