Mazars s-a mutat într-un birou nou

Compania de audit, contabilitate, consultanță fiscală și financiară și-a relocat biroul într-un centru de afaceri de ultimă generație, din zona de nord a Bucureștiului.

Echipa Mazars s-a instalat în Globalworth Campus, Clădirea B, în urma unei amenajări de anvergură. „Ne înscriem în cel mai recent demers al programului internațional de acțiuni privind habitatul de muncă. Această mutare, într-un spațiu dinamic, asemenea profilului nostru de altfel, ne pregătește pentru viitor. În ultimii cinci ani, echipa a crescut de la 80 la mai mult de 200 de profesioniști. Configurația noului birou este în sprijinul eficienței cu care dorim să generăm valoare și creștere pentru clienții noștri, în anii următori”, declară Dino Ebneter, Country Managing Partner.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Organizație internațională specializată în audit, contabilitate, servicii fiscale juridice și de consultanță, Mazars funcționează ca un parteneriat global integrat, cu peste 20.000 de profesioniști în 86 de țări și teritorii. În România, are mai mult de 20 de ani experiență în serviciile de audit, contabilitate, salarizare, consultanță fiscală și financiară, și este activă pe piață din 1995. Echipa locală cuprinde mai mult de 200 de profesionaliști.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close