McDonald’s: Burse de 54.000 de lei, pentru cei mai buni angajați studenți

Compania a premiat 27 de tineri angajați cu rezultate deosebite atât la învățătură, cât și la locul de muncă, cu burse în valoare de 54.000 de lei.

În cei 11 ani de program, McDonald’s a oferit 296 de burse de merit, în valoare de 592.000 de lei. „Îmi place să vorbesc mereu despre Școala McDonald’s, prin care au trecut până în prezent peste 28.000 de persoane. Este o dovadă a resurselor și dedicației pe care le oferim angajaților noștri. Dezvoltăm programe special pentru ei, pentru a-i ajuta să crească, să se dezvolte și să învețe cât mai multe lucruri ce-i pot ajuta la locul de muncă și în viața personală”, declară Daniel Boaje, director general Premier Restaurants România.

Procesul de selecție a celor 27 de bursieri s-a desfășurat între 3 și 18 aprilie. Pentru a fi eligibili, candidații trebuie să fi obţinut cel puţin media 8 de absolvire a anului universitar precedent sau cel puţin nota 8 la admitere, în cazul studenţilor din primul an. În fiecare an, McDonald’s ia în considerare recomandările profesorilor şi performanţa angajaților la locul de muncă. Ceremonia de decernare a burselor s-a desfăşurat pe 10 mai, la Biblioteca Centrală Universitară din Bucureşti, în prezenţa managementului companiei, a părinţilor angajaţilor şi a profesorilor care au sprijinit studenţii pe parcursul anului școlar. Fiecare bursier a primit câte un cec în valoare de 2.000 lei.

Angajații McDonald’s sunt recompensați cu bonusuri individuale și de echipă, în funcție de perfomanța restaurantelor. În plus, compania a pus bazele unui program de muncă flexibil, pentru studenți și elevi, și răsplătește fidelitatea angajaților care aniversează 1, 3, 5, 10, 15 și 20 de ani vechime în companie. Mai mult, programul de manager trainee, de pregătire accelerată, se adresează atât absolvenților din interiorul McDonald’s, cât și celor din afara companiei. În prezent peste 4.350 de angajați – dintre care aproape 1.300 sunt elevi și studenți – întâmpină clienții în cele 68 de restaurante McDonald’s din țară.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close