McGuireWoods: Ex-secretarul de stat Codrin Scutaru preia funcția de Managing Director

În noua sa funcție, Codrin Scutaru va fi responsabil de operațiunile locale ale companiei și de menținerea calității serviciilor și rezultatelor oferite clienților.

Codrin Scutaru s-a alăturat echipei McGuireWoods în 2015, după ce a lucrat în sectorul guvernamental timp de aproape opt ani. A fost secretar de stat la Ministerul Muncii, consilier pentru afaceri europene în același minister, consilier pentru politică socială la Cabinetul Primului-Ministru și consilier al secretarului de stat pentru educație. Are o vastă experiență în dezvoltarea de strategii de afaceri publice, pentru clienți din diverse industrii, și în consultanță strategică privind evaluarea riscurilor politice și de afaceri.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Contribuția lui Codrin la succesul nostru aici, în România, este de neprețuit. Numirea sa reflectă creșterea activităților noastre internaționale. România are un rol important în operațiunile noastre din Europa”, declară Nadia Crișan, vicepreședinte senior al echipei internaționale de relații guvernamentale McGuireWoods Consulting și fost Managing Director al biroului din România.

Portofoliul de clienți internaționali ai McGuireWoods Consulting a crescut, în ultimul an, în special în sectorul serviciilor financiare, energiei și medicale. Înființată în 1998, McGuireWoods Consulting LLC este o companie de consultanță integrată de afaceri publice, ce include relații guvernamentale, comunicare strategică şi dezvoltare a afacerilor. McGuireWoods Consulting este o subsidiară a McGuireWoods LLP, firmă internațională de avocatură cu peste 1.000 de avocați în 20 de orașe. Are birouri în Washington DC., Richmond, Virginia; Tysons, Virginia; Atlanta, Georgia; Chicago, Illinois; Raleigh, Carolina de Nord; Columbia, Carolina de Sud; Springfield, Illinois; Austin, Texas; Tallahassee, Florida și București.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close