Medicover își mută toate birourile în clădirea The Bridge 2

Unul dintre cei mai mari furnizori de servicii medicale private și de diagnostic din România a ales proiectul The Bridge 2, pentru viitorul sediu central al companiei.

Medicover a semnat o înțelegere pentru șapte ani, care vizează închirierea unei suprafețe de circa 4.500 mp din clădirea The Bridge 2. Mutarea va reuni toate entitățile din Medicover sub același acoperiș: Medicover, Asociația Medicover, Synevo, Synevo Central Lab Clinical Trials și Software Development Competence Centre. La parterul clădirii va funcționa o clinică Medicover, pe o suprafață de 840 mp, iar spațiul alocat birourilor va fi de circa 3.700 mp, va fi poziționat la primul și al doilea etaj, și va găzdui echipele de management și operaționale ale celor cinci entități.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Medicover, companie internațională care furnizează servicii medicale și de diagnostic, listată la bursa Nasdaq Stockholm din Suedia, a raportat recent o creștere de 14,1 la sută a veniturilor din primul trimestru din 2018, față de perioada similară a anului precedent, până la 161,9 milioane euro. Medicover este prezent în România prin rețeaua medicală Medicover și laboratoarele și centrele de recoltare Synevo.

Medicover este unul dintre cei mai importanți furnizori internaționali de servicii medicale și de diagnostic. Compania a fost fondată în 1995, în Polonia, apoi s-a extins în alte țări. Piețele principale sunt acum Polonia, Germania, România și Ucraina. Oferă servicii medicale printr-o rețea de clinici, spitale, facilități de îngrijire specializată și laboratoare, prin două divizii – Healthcare Services și Diagnostic Services.

Medicover România este prezentă de peste 22 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 25 de clinici în București și în țară (Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Ploiești, Brașov, Galați, Pitești, Năvodari, Eforie Nord) și un spital generalist în Capitală. Synevo este lider în diagnostic de laborator în România și oferă peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. Synevo România administrează o rețea națională de 16 laboratoare și 90 de centre de recoltare a probelor biologice, și realizează peste 13 milioane de teste pe an.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close