Medicover România are un nou director național de vânzări

Din octombrie, Raluca Binder coordonează echipele de retenție și vânzări directe din toată țara ale unuia dintre cei mai importanți furnizori de servicii medicale și de diagnostic privat din România.

Raluca Binder are o experiență de peste zece ani în vânzări. A petrecut ultimii șapte ani în compania Medicover, unde a ocupat poziția de manager al departamentului de retenție. Alături de echipa pe care a coordonat-o, a reușit să depăşească obiectivele stabilite, dar și să identifice şi să pună în practică proiecte menite să crească portofoliul de clienţi al companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Este absolventă a Facultății de Litere, specializarea Română-Franceză, Universitatea București, are un master în Comunicare și Relații Publice, la aceeași instituție, și a urmat un curs de leadership la Institutul Roffey Park din Marea Britanie. „Nu cred că există o rețetă unanim acceptată pentru o carieră de succes. Cred, în schimb, că este esențial să fii pasionat de ceea ce faci, să muncești enorm, să înveți în fiecare zi câte ceva: de la echipa ta, de la parteneri, de la tine, din reușitele și din greșelile tale. Mai cred că este foarte important să-ți asumi deciziile, să știi să asculți și să acționezi atunci când vrei să schimbi ceva în bine”, declară Raluca Binder.

Noul director național de vânzări al Medicover îi va raporta directorului comercial, Delia Iliasa. Medicover România este într-o fază de creștere accelerată, cu investiții importante alocate pentru dezvoltarea organică și cea prin intermediul achizițiilor. De la începutul acestui an, a fost implicată în trei tranzacții mari în zona de nord-vest a țării, în sud-vest și în Capitală: achiziția centrelor medicale Pelican, Phoenix și Academica. Compania își propune să atragă clienți noi, prin calitatea serviciilor oferite, a echipamentelor din dotarea centrelor din țară și calitatea profesională a medicilor din rețea.

DESPRE MEDICOVER ROMÂNIA

Este prezentă de 23 de ani pe piața serviciilor de sănătate private și dispune de o rețea de 37 de clinici, în București și în țară, și două spitale generaliste: unul în Capitală și celălalt în provincie. Spitalele corespund celor mai înalte standarde medicale și includ toate departamentele: ambulator, spitalizare de zi şi o gamă variată de specialități medicale şi chirurgicale. Medicover România face parte din Medicover, companie internațională ce oferă servicii medicale și de diagnostic, fondată în 1995.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close