Medicul care reconstruiește zâmbete

Echipa chirurgicală a Centrului de Excelență în Chirurgie Plastică și Microchirurgie Reconstructivă Zetta, coordonată de Dr. Dragoș Zamfirescu, medic primar în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, a efectuat, în premieră în România, o reconstrucție complexă de zâmbet.

Echipa medicală a utilizat simultan trei surse de nerv, prin combinarea a două tehnici de specialitate – babysitter și cross-face de la nervii maseter și hipoglos. Intervenția, care a durat șase ore, a fost realizată unui pacient în vârstă de 28 ani, care suferea de paralizie facială completă, după o operație de extracție de tumoră de nerv. Pacientul se află în perioada de recuperare, care durează circa șase luni.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Intervenția a fost realizată de o echipă formată din medicul anestezist dr. Irina Luca, medicii specialiști dr. Iulia Muraru, dr. Dragoş Muraru, dr. Amit Beedasy, dr. Mihaela Dancăescu, dr. Sandra Iordache, și condusă de Dr. Dragoș Zamfirescu – doctor în științe medicale, medic primar chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă, cu o experiență de aproape 21 ani în chirurgie plastică, 20 ani în microchirurgie reconstructivă și 19 ani în chirurgie estetică, și peste 8.000 de intervenții chirurgicale, dintre care unele cu grad deosebit de dificultate și premiere naționale.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close