Meli Melo – Paris angajează consultanți vânzări în mai multe orașe​

Unul dintre principalii retaileri locali de bijuterii și accesorii fashion, Meli Melo – Paris va inaugura, anul acesta, mai multe magazine în țară. Celor 34 de magazine, existente în acest moment, li se vor adăuga, luna aceasta, cele din Târgu Mureș, în 18 mai, Brașov, pe 29 mai, și a 12-a unitate din București.

Compania caută colegi pentru punctele de lucru din Târgu Mureș, Brașov, Timișoara, Cluj-Napoca, Ploiești, Pitești, Iași și București. Meli Melo – Paris are nevoie de persoane creative, cu abilități de comunicare și orientare către rezultate, interes pentru modă, atenție către detalii, abilități de negociere și influențare, flexibilitate și deschiderea de a învăța lucruri noi, capacitatea de a privi responsabilitățile ca pe o provocare și o oportunitate de dezvoltare, orientare către client și atitudine pozitivă în fața provocărilor.

Compania le oferă angajaților un mediu de lucru creativ, transparent și motivant, programe de training pentru dezvoltare profesională și personală, salariu competitiv și comisioane în funcție de performanță, sesiuni periodice de team building, concursuri motivaționale, un plan de carieră și posibilitatea de promovare pe baza rezultatelor, și, nu în ultimul rând, reduceri substanțiale la toate produsele Meli Melo – Paris.

Misiunea persoanelor care vor fi acceptate în echipa Meli Melo – Paris va fi să prezinte produsele într-un mod atractiv și profesionist, să construiască și să dezvolte relații de colaborare cu clienții, să își însușească și să aplice politica de vânzare a companiei, să pregătească și să expună produsele în magazin, respectând regulile specifice de aranjare și având grijă ca prețurile afișate să fie cele corecte, la toate categoriile de produse, și toate produsele să aibă atașate etichetele necesare, înainte de a fi expuse sau comercializate, să se asigure că sunt urmate toate procedurile necesare pentru buna desfășurare a promoțiilor, să gestioneze și să rezolve solicitările primite de la clienți și să urmărească, în tot ceea ce fac, calitatea și realizarea target-ului stabilit.

„La Meli Melo vei întâlni o echipă unită și pasionată, <o sursă ce le permite oamenilor obișnuiți să atingă rezultate neobișnuite>, după cum spunea Andrew Carnegie, unul dintre <părinții> industriei americane. Misiunea noastră este să oferim clienților experiențe incredibile și inspirație în viața de zi cu zi, să aducem stil și culoare prin cea mai originală gamă de accesorii de modă. Iar angajaților le punem la dispoziție un spațiu liber, pentru a-și exprima creativitatea și pentru a-și dezvolta potențialul. De la shop assistant la shop manager este un singur pas, iar Meli Melo – Paris pune la îndemâna angajaților tot ceea ce au nevoie ca să îl poată face. Depinde doar de ei să vrea să crească împreună cu noi”, afirmă Mirela Dragnea, HR Manager la Meli Melo – Paris.

Candidații sunt invitați să trimită un CV pe adresa resurseumane@melimelo.ro sau pe pagina de cariere, sau îl pot depune în cel mai apropiat magazin Meli Melo – Paris.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close