Mercedes-Benz Vans România are un nou Managing Director

Din 1 octombrie, conducerea diviziei Mercedes-Benz Vans România a fost preluată de Batiste Pascalin, după ce Rolf Rosendaal și-a încheiat mandatul.

Batiste Pascalin a deținut funcția de Head of Marketing Management în cadrul Marketing Operations Europe, și a gestionat la nivel european operațiunile de marketing ale diviziei Vans. Din noua poziție, va coordona activitățile Mercedes-Benz Vans România și are misiunea de a contribui la misiunea diviziei de a contura viitorul mobilității în transportul comercial, într-un mod eficient și sustenabil.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

„Am toată încrederea că, împreună cu echipa de profesioniști pe care am întâlnit-o aici, vom continua să ridicăm standardele în segmentul autovehiculelor comerciale ușoare și avem în vedere cerinţele specifice ale celor mai diverse sectoare de activitate, precum şi preferințele clienţilor pe plan local. În linie cu strategia companiei la nivel global, ne propunem să ducem brandul într-o nouă eră a mobilității durabile și a eficienței și să venim către clienți cu soluții de business versatile, integrate și pragmatice, astfel încât creșterea afacerilor lor să fie una accelerată, susținută de alegerea celor mai bune autovehicule comerciale ușoare”, declară Batiste Pascalin.

Acesta îl înlocuiește pe Rolf Rosendaal, care a făcut parte din echipa de management Mercedes-Benz România timp de șase ani și a deținut funcții precum cea de Director After-Sales, membru al Bordului de Conducere, Managing Director al divizei Vans. Rolf Rosendaal va coordona Serviciul de logistică și managementul calității în cadrul Mercedes-Benz Parts Logistics Europa de Est, în Praga.

S-ar putea să-ţi placă

By 

Email Newsletter

Close